• Primarul Victor Hugo Sosa din orașul mexican San Pedro Wamelula, conform unei vechi tradiții, s-a căsătorit cu o femelă aligator de 7 ani, pe nume Micuța Prințesă.
  • Detaliile ceremoniei au fost dezvăluite de Daily Mail.
  • Pentru ceremonie, reptila a fost îmbrăcată într-o rochie albă, iar fălcile i-au fost bandajate pentru siguranță.

Primarul Victor Hugo Sosa din orașul mexican San Pedro Wamelula, conform unei vechi tradiții, s-a căsătorit cu o femelă aligator de 7 ani, pe nume Micuța Prințesă.

Detaliile ceremoniei au fost dezvăluite de Daily Mail.

Pentru ceremonie, reptila a fost îmbrăcată într-o rochie albă, iar fălcile i-au fost bandajate pentru siguranță.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În videoclipul difuzat de publicație, primarul îmbrăcat festiv dansează îmbrățișat cu aligatorul, ținându-l în brațe și sărutând animalul pe bot. Ceremonia a fost acompaniată de o muzică puternică.

Se remarcă faptul că Mica Prințesă din ritual reprezintă Mama Pământ, iar căsătoria ei cu un lider indigen simbolizează unirea omului cu divinitatea. Cerem naturii să ne dea suficientă ploaie, hrană și să avem pește în râul nostru”, a explicat primarul.

Primarii din San Pedro Wamelula se căsătoresc cu reptile în fiecare an, într-o tradiție care s-a păstrat încă din secolul al XVIII-lea. Localnicii cred că aduce noroc pescarilor. Astfel, în 2017, fostul șef al orașului, Victor Aguilar, s-a căsătorit cu o femelă crocodil în cadrul ceremoniei.

Anterior, s-a relatat că în Brazilia, o femeie care visa să aibă o familie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpe creată de mama ei. Ea a mai spus că a dat naștere unui copil din jucărie.