Video devenit viral după ce doi afro-americani, mamă și fiu, nu sunt lăsați să intre într-un restaurant

Video devenit viral după ce doi afro-americani, mamă și fiu, nu sunt lăsați să intre într-un restaurant

O mamă și fiul ei de 9 ani au vrut să ia cina într-un restaurant din Baltimore, însă nu au reușit. Doi angajați ai restaurantului Ouzo Bay le-a refuzat celor doi afro-americani accesul pentru că băiatul nu era îmbrăcat corespunzător, relatează Daily Mail.

Dacă pentru cei doi afro-americani ținuta era obligatorie, pentru un băiat alb nu a fost impusă această regulă, având în vedere că se afla deja în restaurant și mânca. Băiatul alb nu purta nimic diferit față de băiatul de culoare.

Mama afro-americanului a observat această neregulă și a atras atenția asupra deciziei incorecte. Filmulețul în care cei doi afro-americani nu sunt primiți în restaurant a devenit viral.

Familia de afro-americani a apărut în emisiunea „Good Morning America”, iar gazda emisiunii, Michael Strahan, l-a invitat pe băiat la cină.

Băiatul a primi o invitație la cină și din partea unui polițist care i-a recunoscut pe stradă.

În urma acestei întâmplări nefericite, grupul care deține restaurantul a declarat că a lansat o cercetare internă pe această temă. Astfel, doi manageri care lucrau acolo au fost concediați.

Actrița de la Hollywood, Gabriel Union, a distribuit video-ul pe pagina sa de Twitter cu mesajul „Reguli, legi, vestimentație, vot, educație, joburi, locuințe și câte și mai câte… și ei se jură că totul este doar în mintea noastră.” Aceasta face referire la expriențele pe care le trăiesc afro-americanii.

Exit mobile version