• O instructoare de aerobic a filmat o rutină de exerciții fizice în fața Parlamentului din Myanmar
  • Aceasta a sursprins, fără să vrea, primele momente ale unei lovituri de stat, în fundalul videoclipului său
  • Înregistrarea video s-a viralizat în scurt timp

O instructoare de aerobic a filmat o rutină de exerciții fizice în fața Parlamentului din Myanmar. Nimic mai obișnuit, într-o zi obișnuită, în care oamenii trăiesc diverse rutine.

Ceea ce a făcut ca acest videoclip să devină viral a fost cu totul absurd. Aceasta a sursprins, fără să vrea, primele momente ale unei lovituri de stat, în fundalul videoclipului său, potrivit The Guardian.

Înregistrarea video s-a viralizat în scurt timp, iar mii de utilizatori rețelelor de socializare au putut să îi confirme rapid autenticitatea.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

O lovitură de stat atipică

Lovitura de stat din Myanmar a luat o întorsătură hilară, pe măsură ce videoclipul cu profesoara de aerobic devenea din ce în ce mai popular.

Videoclipul a fost filmat luni dimineața în timp ce avea loc puciul militar. Abusrdul situației este că toată desfășurarea de forțe a fost pusă pe un beat electronic animat.

Khing Hnin Wai, femeia în cauză, dansează și își explică exercițiile vreme de trei minute, fără să pară conștentă de cele ce se întâmplă chiar în spatele ei. Potrivit informațiilor postate pe profilului ei de Facebook, femeia este o profesoară de educație fizică, angajată a Ministerului Educației.

Înregistrarea este atât de ireală, încât utiliztorii rețelelor sociale s-au întrebat nedumeriți dacă nu cumva femeia dansează în spatele unui ecran.