Violeta Alexandru anunță că vrea un nou mandat la şefia PNL Bucureşti

Violeta Alexandru: Părinții vor primi zile libere plătite pentru a sta acasă cu elevii Mediafax Foto

Violeta Alexandru a anunţat pe Facebook că şi-a depus candidatura pentru „un mandat plin” de preşedinte al PNL Bucureşti.

„1 an a fost mandatul meu de Preşedinte ales al PNL Bucureşti. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru.

Ea a vorbit şi despre realizările din primul an de mandat.

„1 an de mandat. O perioadă în care am fost şi ministru în pandemie. 50% creştere poziţii consilieri PNL Bucureşti la alegerile locale (scos Firea – PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus Viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) şi 100% creştere poziţii parlamentari faţă de 2016. Un PNL Bucureşti în creştere, prin muncă serioasă. Bucureştenii (inclusiv cei care renunţaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenţie spre PNL Bucureşti. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioşi, ambiţioşi. Şi fără aroganţă”, a mai scris Alexandru pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că principalul ei proiect politic pentru următorul mandat este curăţenia în filiale şi meritocraţia în promovare.

„Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei – sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuieşti ca bucureştean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeaşi calitate. Un singur oraş”, a mai precizat Violeta Alexandru.