Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că a inventat cuvinte: giroscop și sertarizare

Politicienii români nu au cele mai bune discursuri publice. Gafa Vioricăi Dăncilă este dovada Sursa Foto: Mediafax / Eduard Vinatoru
  • Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă la o emisiune televizată
  • A fost întrebată, printre altele, dacă își reproșează greșelile gramaticale din timpul mandatului de prim-ministru
  • Viorica Dăncilă: Să ne uităm la declarațiile doamnei ministru a Educației, care e profesor de română. Eu sunt inginer
  • Viorica Dăncilă: Să ne uităm la declarațiile președintelui României, care a introdus cuvinte noi în vocabularul limbii române

Viorica Dăncilă a fost invitată marți la o emisiune la postul de televiziune Digi24, unde a fost întrebată de către moderatoare dacă PSD-ul îi poate reproșa greșelile gramaticale și cele de imagine. Fostul premier a atras atenția asupra greșelilor făcute de ceilalți membri din partidele politice.

Viorica Dăncilă: „Nu cred că poate face PSD-ul aceste reproșuri. Să ne uităm la declarațiile liderilor politici de la alte partide. Să ne uităm la declarațiile doamnei ministru a Educației, care e profesor de română. Eu sunt inginer. ”

De asemenea, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că a introdus cuvinte noi în vocabular.

Viorica Dăncilă: „Să ne uităm la declarațiile președintelui României, care a introdus cuvinte noi în vocabularul limbii române.”

Moderatoare: „Cum ar fi?”

Viorica Dăncilă: Giroscopul sau sertarizare. Am reținut câteva dintre ele. Atunci când există presiune și cel mai abil jucător poate să facă greșeli.”