• Actualul ministru interimar al Economiei, Virgil Popescu îl atacă pe liderul liberal.
  • Ludovic Orban spunea, vineri, că PNL nu are nicio datorie față de Iohannis.
  • Virgil Popescu și-a expus opinia pe Facebook.

Parteneriatul PNL cu preşedintele Klaus Iohannis a fost şi este unul de durată, spune Virgil Popescu într-un mesaj pe Facebook în care îl atacă direct pe Ludovic Orban.

„Este regretabil că președintele PNL Ludovic Orban încearcă să minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu toţii. Ludovic Orban ar trebui să îşi dea seama cât rău face acum PNL-ului şi, implicit, românilor prin aruncarea în spațiul public a unor vorbe incorecte. Klaus Iohannis este președintele meu. Este președintele românilor, cel care reprezintă interesele României la cel mai înalt nivel”, a scris pe Facebook ministrul interimar al Economiei.

Ludovic Orban spunea, vineri, în Dâmboviţa, că PNL nu are nicio datorie faţă de președintele Klaus Iohannis.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Mai degrabă președintele Klaus Iohannis are o datorie faţă de PNL, susținea Orban

„Eu cred că PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis”, zicea vineri Ludovic Orban

„Dimpotrivă! Eu am convingerea că președintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor și cu sufletul lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL. Și vă asigur, în același timp, că după ce voi câștiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost în cei toți patru ani de zile cât am fost președintele PNL și am câștigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus,” spunea Orban.