• Ministrul Transporturilor spune că se odihnea în timpul accidentului.
  • Raluca Turcan: „Bode n-are nicio vină pentru accident, el dormea”.
  • Aleph News a realizat un experiment cu Vlad Craioveanu pentru a vedea dacă te poți odihni pe bancheta din spate a unei mașini, pe serpentine.

PNL depășește orice limită în cazul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, așa cum șoferul lui Bode a depășit viteza legală și linia continuă.

După ce liberalul a fost apărat de președintele Iohannis și prim-ministrul Orban, a venit rândul vicepremierului Raluca Turcan, care spune că Bode n-are nicio vină, pentru că dormea liniștit pe bancheta Touaregului. Iar azi a vorbit în premieră despre accident și ministrul, care susține că nu-i poate spune el șoferului de la SPP cum să conducă.

Explicația lui Bode

„În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică, mă odihneam. Demnitarul nu are dreptul să îi spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau să nu folosească semnalele luminoase și acustice”, a spus Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Raluca Turcanu îl apără pe Bode

„Ministrul era cu mașina SPP-ului, că se afla pe bancheta din spate, că dormea și că, practic, nu are nicio vină în generarea acestui accident”, a spus Raluca Turcan, vicepremier.

Experimentul Aleph News: Vlad Craioveanu pe bancheta din spate

Nu știu ce să zic despre explicațiile astea… noroc că l-am rugat pe Vlad Craioveanu să joace rolul ministrului care trăgea un pui de somn pe bancheta din spatele mașinii.

„Nu se poate dormi în condițiile astea, cred că se doarme mai bine în Parlament decât într-un Touareg pe serpentine. Asta e, somnul rațiunii naște miniștrii ca domnul Bode. Cred că știu de ce nu pot dormi pentru că nu am sunetul de leagăn al girofarului. Alta era treaba!”, spune Vlad Craioveanu, într-un experiment Aleph News.