Vlad Voiculescu spune că ar putea fi nominalizat din nou pentru portofoliul de la Sănătate

vlad-voiculescu Mediafax Foto
  • Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că ar putea fi nominalizat încă o dată de USR PLUS
  • Cu toate acestea, Vlad Voiculescu a mai spus că „nu se agaţă” de funcţii
  • Voiculescu a recunoscut că este greu de lucrat cu Florin Cîţu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că ar putea fi nominalizat încă o dată de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate.

Declaraţia făcută de ministrul demis săptămâna trecută a venit în cadrul unui interviu de la Europa FM, subiectul discuţiei fiind schimbările care ar trebui făcute în Ministerul Sănătăţii.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu.

Cu toate acestea, Vlad Voiculescu a mai spus că „nu se agaţă” de funcţii: „Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”.

Voiculescu a recunoscut că este greu de lucrat cu Florin Cîţu şi a dezvăluit că nu a fost revocat din funcţie în urma unei analize făcute de prim-ministru.

„Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier”.