• Florin Cîțu i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport de activitate
  • Sub acest pretext, ministrul Sănătății a fost ironizat de Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS  
  • Deputatul PSD e de părere că lui Voiculescu i-ar fi mai ușor să explice „ce n-a făcut“ în contextul crizei sanitare

Florin Cîțu i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte, până săptămâna viitoare, un raport al activităţii desfăşurate pentru pregătirea pentru valul trei al pandemiei şi planurile pentru perioada viitoare, dar și să facă săptămânal conferințe de presă, pe modelul celor organizate de coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă la CNCAV.

Cerința premierului l-a provocat pe Alexandru Rafila să reacționeze. Deputatul PSD l-a ironizat pe ministrul Sănătății, spunând că acestuia i-ar fi mai ușor să explice „ce n-a făcut“ în contextul crizei sanitare.

Reprezentantul României la OMS e de părere că o foaie A4 nu ar putea fi umplută o treime cu ce a făcut ministrul Sănătății legat de pandemie.  

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Domnul prim-ministru i-a cerut ministrului Sănătății să facă conferință de presă săptămânală cu ceea ce face sau ce-a făcut… Păi, dânsul să facă săptămânal câte o conferință de presă să ne explice ce n-a făcut, pentru că ce a făcut, sincer să fiu, dacă luăm acum o foaie A4, nu știu dacă reușim să umplem prima treime a acestei foi A4 cu ce-a făcut legat de controlul acestei pandemii. V-o spun serios, chiar nu văd lucruri concrete, îmi pare rău“, a spus Alexandru Rafila la B1 TV.