• Potrivit unui sondaj de opinie, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.
  • Rezultatul a fost publicat la câteva zile după ce parlamentul rus a adoptat o lege care i-ar permite lui Putin să rămână la putere până în 2036.
  • În 2036, Vladimir Putin ar împlini 83 de ani.

Setea rușilor pentru „cineva ca Putin” încă n-a dispărut după numeroșii ani de călărit la bustul gol și excursii mediatizate de vânătoare, scrie Moscow Times.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat publicat vineri de site-ul Superjob.ru, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.

Burlacul în vârstă de 68 de ani a fost singurul care a obținut un procent de două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

„Rusii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru, în pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus față de anul trecut.