Vladimir Putin a fost ales cel mai atrăgător bărbat din Rusia

vladimir-putin Foto: Profimedia
  • Potrivit unui sondaj de opinie, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.
  • Rezultatul a fost publicat la câteva zile după ce parlamentul rus a adoptat o lege care i-ar permite lui Putin să rămână la putere până în 2036.
  • În 2036, Vladimir Putin ar împlini 83 de ani.

Setea rușilor pentru „cineva ca Putin” încă n-a dispărut după numeroșii ani de călărit la bustul gol și excursii mediatizate de vânătoare, scrie Moscow Times.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat publicat vineri de site-ul Superjob.ru, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.

Burlacul în vârstă de 68 de ani a fost singurul care a obținut un procent de două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă.

19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

„Rusii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru, în pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus față de anul trecut.