• Vladimir Putin a discutat miercuri despre Ucraina și conflictul din Orientul Mijlociu.
  • Președintele rus a purtat discuții cu Xi Jinping.

Vladimir Putin a discutat miercuri despre Ucraina și conflictul din Orientul Mijlociu în cadrul discuțiilor cu Xi Jinping, au relatat agențiile de presă rusești.

„Bombardarea spitalului al-Mohamedani din Fâșia Gaza este un dezastru și acest conflict și conflict trebuie rezolvat și încheiat. În Ucraina se gândesc la procesul de negociere, aceasta este o transformare în direcția corectă, te voi lăuda pentru asta, dar asta nu este suficient. Am impresia că principalii jucători nu doresc ca conflictul palestino-israelian să se adâncească”, a declarat Vladimir Putin.

Putin a declarat că amenințările comune nu vor face decât să consolideze cooperarea dintre China și Rusia și a fost citat spunând că cele două țări intenționează să semneze un plan de coordonare care să se întindă până în 2030.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

„Am susținut întotdeauna înființarea unui stat palestinian suveran cu Ierusalimul de Est ca capitală, iar aceasta este o poziție care nu are nimic de-a face cu criza actuală”, a declarat președintele rus.

Rara călătorie în străinătate a lui Putin, care este căutat de CPI pentru crime de război, are loc în contextul în care invazia sa în Ucraina îl lasă din ce în ce mai izolat.

Știre în curs de actualizare