• Vladimir Putin râde de sistemul de vot din SUA, care încă nu a dat un câștigător
  • Putin: Lucrez cu oricine primește încrederea americanilor. Dar cine o primește?
  • Președintele american va fi ales luna viitoare, de Colegiul Electoral

America ajunge de râsul rușilor! Vladimir Putin ironizează sistemul de vot din Statele Unite, care nu a dat nici acum câștigătorul oficial al alegerilor.

Președintele Rusiei spune că problemele sunt evidente, dar dacă americanilor le place așa, pot să îl păstreze așa cum e.

Putin este unul dintre puținii lideri mondiali care încă nu l-au felicitat pe Joe Biden, declarat neoficial de presă președinte ales.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Vladimir Putin, președintele Rusiei: „Voi lucra cu orice persoană care primește încrederea poporului american. Dar cine va primi această încredere? Este absolut evident, este clar pentru toți de pe glob, mi se pare că este clar și pentru americani că sunt ceva probleme cu sistemul electorala american.”

Liderul de la Kremlin nu are probleme însă cu cu sistemul de vot de la el din țară. Știi glumele cu rușii care știu cine este noul președinte înainte să înceapă votul. Sau că rușii pot alege multe lucruri, dar nu președintele. Ce mă îngrijorează este că orice glumă bună are și un sâmbure de adevăr.