• Președintele Vladimir Putin a părut, de asemenea, să afirme că exodul firmelor străine din Rusia este o dovadă a dominației SUA asupra altor state și economii occidentale.
  • Vorbind la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova, Putin a făcut o paralelă între fondarea orașului Sankt Petersburg de către monarhul cuceritor și anexarea de teritorii de către guvernul său.
  • El a reiterat apoi că Rusia este „o țară suverană care ar trebui să privească spre viitor”.

Președintele rus Vladimir Putin spune că firmele străine care au părăsit Rusia vor regreta decizia luată, informează AP.

„În condițiile de astăzi, când cineva a sărit de undeva, a plecat, a ales să oprească o anumită activitate aici, va regreta”, a declarat el la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova.

„Vor regreta, nu pentru că noi amenințăm pe cineva”, a continuat Putin. „Vor regreta pentru că Rusia este o țară cu un mare potențial, într-adevăr”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Președintele Vladimir Putin a părut, de asemenea, să afirme că exodul firmelor străine din Rusia este o dovadă a dominației SUA asupra altor state și economii occidentale.

Mulți regretă că trebuie să plece. Totul este o manifestare a stării interne a acestor țări care nu pot lua decizii suverane”, a adăugat el.

El a reiterat apoi că Rusia este „o țară suverană care ar trebui să privească spre viitor”.

Președintele Vladimir Putin a vorbit joi despre nevoia Rusiei de „a-și lua înapoi (teritoriul) și de a se apăra” , într-un discurs în care s-a comparat cu Petru cel Mare.

Vorbind la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova, Putin a făcut o paralelă între fondarea orașului Sankt Petersburg de către monarhul cuceritor și anexarea de teritorii de către guvernul său.