Voiculescu: Mă bucur că ideea promovată de Ministerul Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. Nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu Florin Cîțu

Vlad Voiculescu dă asigurări, într-o postare pe Facebook, că nici el nici premierul Florin Cîțu nu au semnat un act normativ pentru prioritizarea la vaccinare
  • Guvernul României a lansat, joi, 11 spoturi pentru a încuraja românii să se vaccineze
  • Florin Cîțu apare într-unul dintre aceste spoturi
  • Vlad Voiculescu a transmis un mesaj ironic, joi, la adresa campaniei de vaccinare, lansată de Guvern

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis un mesaj ironic, joi, la adresa campaniei de vaccinare, lansată de Guvern.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Guvernul României a lansat, joi, 11 spoturi pentru a încuraja românii să se vaccineze.

„Sunt spoturi făcute pentru a ne putea regăsi. Tuturor ne-a lipsit cel puțin un lucru de când a început pandemia. Românii trebuie să se gândească la ce le este dor, care sunt locurile unde ar vrea să meargă, fără restricții. (…) Concluzia e că doar împreună învingem pandemia”, a spus premierul, la evenimentul de lansare a campaniei de vaccinare.

Fiecare ministru va posta pe pagina personală clipuri prin care susține imunizarea. Și Florin Cîțu apare într-unul dintre ele.