• Președintele Zelensky a spus că Vinnîțea a fost lovit de opt rachete.
  • El a numit-o o lovitură brutală și nemiloasă. Aeroportul a fost complet distrus.
  • Federația Rusă continuă să ne distrugă infrastructura.

Președintele Zelenski a spus că Vinnîțea a fost lovit de opt rachete. El a numit-o o lovitură brutală și nemiloasă. Aeroportul a fost complet distrus. Federația Rusă continuă să ne distrugă infrastructura.

„Repetăm în fiecare zi – închideți cerul deasupra Ucrainei. „Datoria voastră umanitară este să protejați oamenii sau măcar să ne dați avioane. Dacă nu o faceți, vom trage o concluzie – vreți să fim uciși lent,” a spus Zelenski. .

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a denunțat astăzi distrugerea totală a unui aeroport de lângă Vinnîțea, în vestul Ucrainei, de către opt rachete rusești. Într-un nou videoclip postat pe contul oficial de Telegram al președintelui, Zelenski a subliniat că „Vinnîțea pașnică nu a amenințat niciodată Rusia” . „Atacul brutal și nemilos cu rachete a lăsat aeroportul complet distrus. Ei (rușii) continuă să ne distrugă infrastructura, viața noastră, pe care noi, părinții noștri, bunicii noștri, generații de ucraineni (…) am construit-o” , a adăugat președintele Ucrainei.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA