• Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost primit, miercuri, la sediul NATO de Secretarul General, Jens Stoltenberg, și de Mircea Geoană, secretar general adjunct.
  • El afirmă că s-a discutat despre necesitatea de a mobiliza, prin intermediul statelor membre, capabilități suplimentare în zonă, în special pentru apărarea aeriană.
  • Mircea Geoană: „Este esențial să protejăm infrastructura critică de energie, precum și punctele vitale asociate transportului de mărfuri, mai ales în regiunea Mării Negre și la gurile Dunării”.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost primit, miercuri, la sediul NATO de Secretarul General, Jens Stoltenberg, și de Mircea Geoană, secretar general adjunct.

„Alături de Secretarul General, Jens Stoltenberg, l-am primit astăzi, la sediul NATO, pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru Reuniunea Ukraine Defence Contact Group, desfășurată în marja întâlnirii ministeriale de Apărare a Alianței”, scrie pe Facebook Mircea Geoană.

El afirmă că s-a discutat despre necesitatea de a mobiliza, prin intermediul statelor membre, capabilități suplimentare în zonă, în special pentru apărarea aeriană.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Este esențial să protejăm infrastructura critică de energie, precum și punctele vitale asociate transportului de mărfuri, mai ales în regiunea Mării Negre și la gurile Dunării”, încheie Geoană.

Citește și: