• Zelenski a stat din nou de vorbă cu cetățenii ucraineni și i-a pus la punct în legătură cu ultimele evenimente care au avut loc.
  • Acesta a spus că un proces de negocieri este în curs de desfășurare.
  • Zelenski a mai adăugat că nu vor avea încredere în nimic, oricât de frumos ar suna.

Zelenski le-a adresat un nou mesaj ucrainenilor. Prin intermediul acestuia, președintele Ucrainei a vorbit despre ultimele evenimente petrecute.

„Procesul de negociere este doar vorbe. Forțele rusești se pregătesc pentru un atac în Donbas. Ne pregătim pentru asta”, a spus Zelenski. „Dacă cineva are impresia că poate angaja ZSU, mergeți pe câmpul de luptă! Astăzi a fost o zi activă din punct de vedere diplomatic”, a mai declarat acesta.

„S-a semnat decretul de demitere a ambasadorului ucrainean din Maroc, a renunțat și ambasadorul din Georgia. A acordat 122 de insurgenții cu onoruri de stat, dintre care 23 post-mortem”, a mai spus Zelenski.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Zelenski a declarat că luptele pentru apărarea țării vor continua

„Noi nu credem în nimeni – în nicio construcție verbală frumoasă. Există o situație reală pe câmpul de luptă. Și, în acest moment, acesta este principalul lucru. Noi nu renunțăm la nimic. Și vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noștri”, a mai adăugat președintele.

„Există un proces de negociere în curs de desfășurare. Dar, deocamdată, acestea sunt doar vorbe. Până acum, fără niciun fel de precizări. Există și alte aspecte – despre presupusa retragere a trupelor rusești din Kiev și din Cernăuți. Știm că aceasta nu este o retragere, ci o consecință a expulzării ocupanților de către apărătorii noștri.

În același timp, inamicul își adună trupe pentru noi lovituri în Donbas. Dar ne-am pregătit pentru asta. Noi nu credem pe nimeni, nu credem în cuvinte frumoase. Și nu vom renunța la nimic”, a mai spus Zelenski.