• Zelenski a spus că liderul rus se ascunde în spatele trupelor, în spatele rachetelor, în spatele zidurilor reședințelor și palatelor sale”.
  • Zelenski a precizat că majoritatea rachetelor rusești au fost interceptate de forțele de apărare aeriană”.
  • Moscova intenționează să intimideze, să ne lase în întuneric pentru noul an, a declarat Shmyhal pe Telegram.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a acuzat Rusia că îl urmează pe diavol și că duce un război pentru a se asigura că președintele său Vladimir Putin rămâne la putere până la sfârșitul vieții sale.

Zelenski a trecut la vorbirea în limba rusă în discursul său nocturn de sâmbătă pentru a transmite un mesaj Kremlinului și cetățenilor ruși, în timp ce Moscova a lansat o serie de lovituri mortale care au măturat mai multe regiuni din Ucraina înainte de Anul Nou.

Tot acest război pe care îl duceți, voi – Rusia, nu este războiul cu NATO, așa cum mint propagandiștii voștri, a spus Zelenski. Nu este pentru ceva istoric. Este pentru ca o persoană să rămână la putere până la sfârșitul vieții sale.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl privește, a adăugat el. Zelenski a spus că liderul rus se ascunde în spatele trupelor, în spatele rachetelor, în spatele zidurilor reședințelor și palatelor sale” și în spatele poporului său. El se ascunde în spatele vostru și vă arde țara și viitorul. Nimeni nu vă va ierta niciodată pentru teroare”, a subliniat Zelenski.

Zelenski a precizat că majoritatea rachetelor rusești au fost interceptate de forțele de apărare aeriană”.

Dacă nu ar fi fost apărarea aeriană, numărul victimelor ar fi fost diferit. Mult mai mare”, a subliniat el. Și aceasta este încă o dovadă pentru lume că sprijinul pentru Ucraina trebuie să fie sporit”. Premierul ucrainean Denys Shmyhal a declarat anterior că Moscova vrea să provoace întuneric și să lase țara în întuneric pentru Anul Nou”.

Moscova intenționează să intimideze, să ne lase în întuneric pentru noul an, să provoace cât mai multe daune infrastructurii civile, a declarat Shmyhal pe Telegram.

Există atacuri asupra infrastructurii civile în diferite regiuni ale țării noastre. Au fost avariate clădiri rezidențiale, un hotel, (un) magazin, un loc pentru festivaluri. Există morți și răniți, a scris el.