• În mediul online a apărut o nouă poză cu premierul României, fumând la Palatul Victoria
  • Consilierul Liei Olguţa Vasilescu spune că poza este făcută chiar în sala de şedinţe
  • În poză, Ludovic Orban este surprins din nou când fumează şi nu poartă corect masca

Dacă nu știai, află că azi este ziua mondială fără tutun. Cu ocazia acestei zile, te-ai trezit pe Facebook cu o nouă poză cu premierul, în care se vede că fumează şi nu poartă masca cum trebuie.

Poza a fost postată de consilierul Liei Olguţa Vasilescu, care spune că este făcută chiar în sala de şedinţe. Fotografia apare la doar doar două zile după scandalul în care mai mulţi miniştri, dar și Ludovic Orban, apar în biroul lui, nepurtând mască, iar doi dintre ei fumau.

Cum era de așteptat, internauţii au reacționat imediat și la această nouă poză. Pe mulţi dintre ei nu îi deranjează că premierul fumează în spaţiu închis, ci mai degraba că nu poartă corect mască. Alţii spun că ar fi un război în PNl şi că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Iată câteva păreri:

„Mai bine renunţă la mizeriile astea cu măşti şi izolări și distanţări şi lumea îl va agrea mai mult. Nu fumatul e problema, ci măsurile luate, pe care ei nu le respectă“

„Ca mulți alţi sefi din instituțiile statului. Cine îi controlează??“

„Deja e serial.. cineva vrea să scape de Orban… chiar unii din partid fac asta“

„E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-iștilor ca să scape de Orban“

Așa că, Ludovic Orban riscă o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca şi 500 de lei pentru fumatul în spaţiile publice închise. Am încercat să îl intrebăm pe premier dacă va plăti o nouă amendă, însă nu a răspuns la telefon.

Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă:se fumează și în sala de ședințe de Guvern!Publicată de Cristian Vasilcoiu pe Duminică, 31 mai 2020