Sustenabilitate înseamnă și grijă față de mediul înconjurător. Este o calitate din ce în ce mai importantă și aplaudată în zilele noastre.Deci, când vine vorba de propria ta locuință, poți alege să constuiești sustenabil. O casă verde are un impact minim asupra mediului pentru că folosește eficient resursele naturale, precum apa sau energia. Produce mai puțină poluare. Și îți protejează sănătatea. 

În ultimul an, tot mai multe bănci lansează credite ipotecare speciale pentru achiziția sau construirea unei locuințe eficiente energetic.Deși nu sunt multe diferențe între un credit ipotecar verde și un credit ipotecar obișnuit, există câteva. Comisionul de analiză este ZERO în cazul locuințelor eficiente energetic.Iar rata dobânzii este mai mică, la fel și rata lunară.

În schimb, în ambele cazuri ai nevoie de un avans minim de 15%, iar perioada maximă de rambursare se întinde până la 30, sau chiar 35 de ani în cazul anumitor bănci.Important este ca atunci când faci alegerea, să gândești pe termen lung. Pentru că pentru deținătorii unei locuințe verzi, pe termen lung înseamnă în primul rând cheltuieli mai mici cu întreținerea.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE