Merită sau nu să investești într-o casă de vacanță? Dacă îți place un anumit loc și obișnuiești să-ți petreci majoritatea vacanțelor acolo, merită! Pentru că o casă de vacanță poate reprezinta atât o sursă de relaxare, cât și una de venit.

Fie că alegi o cabană la munte sau o vilă pe plajă, ea va deveni locul tău de escapadă și relaxare alături de familia ta oricând îți dorești. Și dacă vrei să-ți scoți o parte din investiție, poți închiria spațiul cât timp nu locuiești acolo. Deci, pe langa faptul ca nu mai trebuie sa-ti faci griji cu planurile de vacanta, o proprietate intr-o zona ravnita isi poate creste valoarea În timp.

Anul acesta, foarte multi romani au cautat si cumparat case sau apartamente de lux in zonele montane. Ca pret, un apartament cu doua camere într-o vilă la marginea padurii in Poiana Brasov costa intre 120.000 si 130.000 de euro. Pentru cei care vor destinatii extravagante, in afara tarii, Dubai poate fi o alternativa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Prețul pentru doua camere intr-una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de pe glob pornesc de la 195.000 de euro. Sa ai o casa de vacanta poate fi avantajos, totusi, trebuie sa fii realist cu privire la frecventa cu care vei locui acolo si la cat de mult iti permiti sa investesti.