A prins aripi de vultur

Kamil Stoch a câștigat și ultima etapă de sărituri cu schiurile din cadrul Turneului celor patru trambuline! Săriturile de 139 metri și 140 de metri, de pe pârtia Bischofshofe, Austria, i-au adus lui Stoch locul întâi și cea dea treia victorie la general în marea competiție. El devine astfel al patrulea polonez care obține „Vulturul de aur” în ultimii 5 ani! Podiumul a fost completat de norvegianul Marius Lindvik, care a reusit cea mai lunga saritura din concurs,140,5 metri, și de neamțul Karl Geiger, campion mondial la zbor cu schiurile!

Mutu, iubit de fani

Adrian Mutu, actualul selecționer al echipei naționale a României U21, a început anul cum nu se poate mai bine! Fanii Fiorentinei l-au votat pe „Briliant” drept cel mai bun jucător al clubului din ultimii 20 de ani! Deși i-a părăsit pe italieni în 2011, suporterii Violei nu l-au uitat pe „Il fenomeno”, românul care a marcat 54 de goluri în 112 meciuri din Serie A!

Nimic nu-i ține pe loc

Nicio accidentare nu poate să-i țină pe loc Zlatan Ibrahimovici si Sergio Ramos! Pana se intoarce în competiții, Ibra, atacantul lui AC Milan uită de durerile de la piciorul stâng atunci când inscrie goluri cu capul pe terenul de antrenament! Și Ramos, fundașul lui Real Madrid, duce dorul orelor de cardio din timpul meciurilor! Acum, fundaşul galacticilor își consumă energia prin alergarea pe bandă!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

N-are parte de transfer

Ce trebuie să facă omul ca să obțină un transfer? Îți aduce răspunsul Didier Lamkel Ze, atacantul echipei Antwerp, din Belgia! Deoarece clubul nu-l transferă la Panathinaikos, echipă antrenată de Boloni, fotbalistul s-a dus la antrenamente în tricoul rivalei, Anderlecht! Cameronezul a tras cu disperare însă de ușile stadionului, fiindcă paznicii nu l-au lăsat să intre! Metoda lui seamănă cu cea a lui Neymar, care în 2017 chiulea de la antrenamentele Barcelonei fiindcă voia să fie transferat la PSG!

Surf pe nori

Parașutistul Aljaz Salkic face surf pe nori în fiecare zi! Când vrea să viseze cu ochii deschiși, americanul își ia parapanta si se desprinde cu viteză de pe muntele Bald, din Utah! Acest sport extrem pe care-l practică din 2012 l-a făcut pe Salkic să conștientizeze că „să fii cu capul în nori” este de fapt o experiență minunată

Terapie prin alipinism

Alex Gavic, practicant de splitboarding, se vindecă de gândirea negativă prin alpinism! Americanul și prietena lui se concentrează pe escaladarea muntelui Cerro Torre, din America de Sud, echipați din cap până-n picioare! La 28 de ani, Gavic și-a dat seama că prin cățărarea versanților, înalți de 3 mii de metri, își face mai ușor ordine în gânduri!

Halle Berry or hallelujah

Halle Berry regizorul și actorul principal al filmului Bruised le-a arătat fanilor din online cum s-a antrenat pentru filmări! Ca mișcările de MMA să-i iasă impecabil, americanca a împărțit pumni în stânga și-n dreapta alături de dansatoarea Anisha Gibbs! Fiindcă în luptele unu la unu apărarea de lovituri este esențială, Berry a învățat blocarea cu ambele brațe de la Peter Thomas, antrenorul ei!