• Ştefan are un restaurant cu terasă, în centrul Braşovului
  • Ospătarii vor dezinfecta mesele şi scaunele înaintea fiecărui client
  • Cu pierderi de 80 la sută, ca să nu dea faliment, Ştefan va continua să livreze mâncare la domiciliul clienţilor

Ştefan, patronul unui restaurant din Brașov, a achiziţionat măşti pentru fiecare angajat şi dezinfectanţi în valoare de 3.000 de lei. Trebuie să știi că ospătarii se vor dezinfecta după fiecare comandă dusă la masă. În plus, vor lucra în două ture încât să nu se intersecteze cu ceilalţi colegi.

„Ne-a fost foarte greu să supravieţuim. Prin deschiderea terasei ne vom putea salva business-ul, ne vom putea ţine toţi angajaţii“, spune Ştefan Gleveşanu, patronul restaurantului.

„Dacă numărul cazurilor de infectări cu coronavirus va scădea, este posibil ca terasele sa fie deschise din 1 iunie, iar plajele din 15 iunie“, susţine Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii.

Recomandări

SE ANULEAZĂ PRIMUL TUR
GEORGESCU LA DECLARAȚII
LASCONI: VOI CÂȘTIGA
CCR A DECIS
PRIMUL TUR ANULAT
SIMION: „RUȘINE! LOVITURĂ DE STAT”

Acum, terasa este goală, dar e foarte posibil ca pe data de 1 iunie să poţi veni aici şi să savurezi cafeaua sau limonada preferată. Atenţie însă, va trebui să păstrezi o distanţă de un metru şi jumătate faţă de prietenii tăi. Ceva mai apropiat vei putea sta de membrii familiei cu care locuieşti în aceeaşi casă.