Visca el Barça!

  • Joan Laporta, fost președinte al clubului FC Barcelona, a fost reales în funcție
  • Messi a mers alături de băiatul lui cel mare, Thiago, să voteze noul președinte al Barcelonei
  • Coechipierii lui Messi și foști mari jucători ai Barçei au fost și ei la vot, pe Camp Nou

A ieșit fum alb pe Camp Nou!
Barcelona are un nou președinte…sau, mă rog, un președinte mai vechi, dar care e ca nou!
Joan Laporta s-a întors să facă Barcelona great again, așa cum a făcut-o în perioada de glorie a catalanilor, pe vremea când Messi și Guardiola colecționau trofeele ca pe timbre!
Și că tot am zis de sfinții catalanilor, Messi i-a arătat lui Thiago ce înseamnă să fii „soci” cu drepturi depline! A mers să voteze pentru prima oară cu fiul lui și s-au pozat pe Camp Nou. Parcă se anunță deja începutul unei noi ere la Barça!
Rând pe rând, de la căpitani de echipă la legende, toți au mers să-l aleagă pe viitorul președinte al Barcelonei!
Pep n-a putut merge acasă să voteze, a trebuit să stea în Anglia, pe baricade, pentru derby-ul orașului Manchester, pierdut de City cu 0-2 pe Etihad!

La mulți ani mie!

  • La împlinirea a 49 de ani, Shaquille O’Neal și-a făcut singur cadou un clip funny, cu el în rol principal

Oh, Shaq, ce n-ai da tu să mai faci show de ziua ta pe teren! Când a împlinit 28 de ani, și juca pentru LA Lakers, americanul și-a făcut cadou de ziua lui 61 de puncte în meciul cu Clippers! Unele lucruri nu se schimbă niciodată! Și acum, ca atunci, Shaquille O’Neal își face cele mai tari cadouri singur! Ba chiar se pune în cutia de cadou și o leagă cu fundiță, fiindcă el este, de fapt, cel mai frumos dar pe care-l poate primi! La 49 de ani, a ținut să le arate fanilor că se simte mai tânăr și mai plin de viață ca niciodată. Îmi plac mișcările, Shaq! La mulți ani și ține-o tot așa, bătrâne!

La șuetă cu o legendă!

  • Pelé, Neymar, Vinícius Jr. și cântărețul Thiaguinho au făcut o petrecere pe Zoom
  • Au urmărit cel mai nou documentar despre legendarul fotbalist brazilian și au schimbat câteva păreri pe parcurs

Pele, Neymar, Vinicius și cântărețul Thiaguinho au făcut o gașcă de film pe Zoom! S-au uitat împreună la noul documentar al lui Pele și au stat la păreri și glume după! Se vede că băieții sunt nevorbiți! Cred că au stat mai mult la vrăjeală decât să fie atenți la film! Na…e de înțeles, nu s-or fi văzut de mult! Poate ar fi mers și o bătaie cu floricele, ca în vremurile bune, dar nicio conversație cu cel mai mare fotbalist brazilian și unul dintre cei mai buni din istorie nu mi-e rușine!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Zaya, meet Michelle!

  • Legenda NBA, Dwyane Wade, i-a aranjat fiicei lui, Zaya, o întâlnirea online cu fosta Primă Doamnă Michelle Obama

Fostul baschetbalist Dwyane Wade, de la Miami Heat, ar face orice numai să-și vadă copilul cu zâmbetul pe buze! Știe că Zaya, fiica sa, este un mare fan al lui Michelle Obama, așa că le-a aranjat o întâlnire online! Conversația dintre ele a fost ca o oră de terapie pentru Zaya, care, în 2020, își anunța părinții că nu simte să fie băiat, ci fată! S-au simțit emoțiile, însă a vorbit deschis cu fosta Primă Doamnă a Statelor Unite! I-a lăudat ultima carte lansată, „Becoming”, și i-a cerut sfaturi despre ce ar trebui să facă adolescenții ca să se simtă bine-n pielea lor! „Să nu le fie frică să iasă din zona de confort!” i-a răspuns Michelle Obama fetei de doar 13 ani!

La „cățărare” pe bușteni!

  • Manuel Lettenbichler, motociclist enduro, s-a distrat pe un circuit improvizat la fabrica de cherestea din Binderholz

Când nu găsește drum drept prin pădure, o ia peste copaci! Manuel Lettenbichler, motociclist enduro, a demonstrat tuturor că, dacă te ține motorul, poți să treci liniștit peste orice obstacol, asa cum a făcut el la fabrica de cherestea din Binderholz, Austria! De la dealuri de rumeguș până la un pod de bușteni de 10 metri înălțime, Manuel face totul să pară floare la ureche!