Ia bicicleta și la sală

Danny MacAskill se antrenează toată ziua pe bicicletă, așa că o ia cu el și la sala de fitness.

Danny MacAskill nu merge la sală ca să tragă de fiare așa cum fac pasionații de fitness! Scoțianul se folosește, de fapt, de aparatele din jurul lui ca să facă trucuri cu bicicleta! Danny a atacat un super circuit cu obstacole! A trecut cu brio peste gantere, apoi a dat repede o tură cu bicicleta pe banda de alergare! Dacă tot mai avea suflu, Danny s-a băgat și la câteva tracțiuni, dar nu cu greutate la brâu, ci cu bicicleta între picioare!

Au ambiție de „galactici”

Sergio Ramos se antrenează acasă, în carantină, după ce a ieșit pozitiv la testul COVID. Karim Benzema trage tare s-o facă pe Real din nou campionă în Champions League și La Liga.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

Ce ghinion are Sergio Ramos! A muncit atât să se recupereze și acum nu mai poate juca la Real pentru că are COVID! Ce a făcut imediat după ce i-a ieșit testul pozitiv? Spaniolul și-a luat greutățile și s-a apucat de antrenamente în curtea casei! Lasă, Sergio, că-s bune fandările și genuflexiunile! Trebuie să fii în formă, că bate la ușă finala Champions League!

Cu un așa coleg, nici Karim Benzema nu s-a putut abține și s-a pus serios pe treabă! În sala proprie, atacantul galacticilor a sărit coarda, iar după s-a achitat de cardio, a trecut și la o serie de tracțiuni! A pus ochii pe trofeul de golgheter în La Liga și îl știm doar, e om ambițios! Îl despart doar 4 goluri de Leo Messi!

Unora le place Jazz-ul

Dwayne Wade, legenda lui Miami Heat, a devenit acționar la Utah Jazz, liderul Conferinței de Est.

N-am fost niciodată la zi cu astrologia, dar cred că s-au aliniat planetele pentru Dwyane Wade! Fostul star de la Miami Heat își vede, în sfârșit, visul cu ochii! Dar stai, ce și-ar fi putut dori mai mult? Doar a jucat 16 sezoane și a avut o super carieră în baschet! Uite că Wade, de 3 ori campion NBA, a mai făcut un pas către succes! A bătut palma cu Ryan Smith, proprietarul echipei Utah Jazz, și s-a alăturat celui mai tânăr grup de acționari din NBA! Știe Wade în ce investește! Doar vorbim despre liderul din Conferința de Est!

Fac o „miuță” sub apă

Scafandrul Andrew Ryzebol a jucat fotbal într-un lac înghețat împreună cu amica sa, Alexandra. Lui Andrew Ryzebol, scafandru de meserie, nu-i mai place viața monotonă de pe uscat! Canadianul s-a obișnuit atât de mult cu lacurile înghețate, că ar fi în stare să-și facă bagajele și să se mute acolo! Recent, Andrew a invitat-o pe amica sa, Alexandra, la o miuță sub apă! Mingea ușoară s-a lipit de „terenul” din gheață, dar cred că a fost tare ciudat să joace cu capul în jos!