Sunt Stef, dă subscribe!

•Tsitsipas lucrează împreună cu cei de la Tennis Channel la un vlog, care va avea, în primă fază, 13 episode. Stefanos Tsitsipas și-a făcut vlog de călătorie.

Tenismenul vrea să le ofere ceva special fanilor, așa că a dat mână cu cei de la Tennis Channel pentru o serie care va urmări tot ce nu se vede pe terenul de tenis. Pare că grecul și-a intrat bine în rolul de influencer: în primul episod ne face cunoștință cu familia sa și cu oamenii care-l ajută să dea totul în competiții. Apoi ne ia cu el în Monte Carlo, la una dintre bazele sportive unde se antrenează! Și, pentru că n-o poți ține doar în antrenamente și meciuri, Tsitsipas ne arată că e as și la petreceri. Pare că nu stă niciodată pe loc, și nici nu cred că o să ia pauză prea curând. Ne-a promis încă 12 episoade din viața lui.

Ora de fitness cu Team LeBron

•LeBron James s-a filmat împreună cu toată familia la un antrenament în sala de forță.
•Starul lui Lakers este foarte mândru de fata lui, Zhuri, care l-a dat pe spate cu mișcările de dans.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„O familie care se antrenează împreună, poate să facă față oricărei provocări!”. Așa își motivează LeBron James trupa în sala de fitness! Mândru de cum trag ai lui de fiare, starul lui Lakers a zis să-i inspire și pe urmăritorii de pe Instagram cu programul „Sala în familie”! LeBron n-a uitat să le arate și cât de bine dansează Zhuri, fetița lui! La doar 6 ani, Zhuri știe deja cum să combine mișcările hip-hop ca să-i iasă o super coregrafie!

Cu seniorul la golf

• Dwyane Wade s-a distrat cu Wade Sr. la primul lor meci de golf, la care s-au alăturat Rick Ross și Alonzo Mourning.

Dwyane Wade, fostul star al lui Miami Heat, trăiește ca în filme! Americanul i-a făcut cel mai tare cadou tatălui său: primul lor meci de golf împreună! I-au invitat la distracție și pe „The Biggest Boss”, rapper-ul Rick Ross, și Alonzo Mourning, și el fost jucător la Heat! Parcă-mi și imaginez ce reacție au avut băieții când le-a făcut Wade cunoștință cu Seniorul. Or fi crezut că văd dublu!

Lecția de dresaj

•Anthony Davies, de la LA Lakers, îl dresează personal pe Zeus, rottweilerul său, cu ajutorul unui prieten dresor.

Anthony Davies, baschetbalistul de la LA Lakers, trebuie să stea pe tușă încă vreo două săptămâni din cauza unei accidentări. Așa că a zis să petreacă puțin mai mult timp de calitate cu câinele său, Zeus. L-a dus la dresaj! Nu face totul singur, normal! Manuel Golden, prietenul lui dresor, i-a sărit în ajutor lui Davis! Ce-i drept, nici eu n-aș avea curaj să dresez singur ditamai rottweiler-ul! Deși…când mă uit la Davis, cred că n-ar putea să-l dărâme în joacă. Pentru Zeus ar fi mai mult ca și cum ar încerca să se urce în copac!

Dedicație pentru tata

•Carlos Sainz a imitat mișcările de raliu ale tatălui său în a doua zi de teste pe circuitul de Formula 1 din Bahrain.

„Așchia nu sare departe de trunchi!” Cred că asta și-au spus cei de la Ferrari după ce l-au văzut pe Carlos Sainz pe pistă! În a doua zi de teste la Bahrain, Sainz a făcut o schemă, în curbă, la fel cum făcea bătrânul lui, pe vremuri, la raliuri! Sainz recunoaște că se simte ca acasă în echipa „căluțului cabrat”, dar va avea concurență puternică în noul sezon de Formula 1! El și colegul Charles Leclerc vor concura pentru prima dată în noul monopost SF21 pe 28 martie!