50 e noul 40

  • Halle Berry a lansat o serie de antrenamente împreună cu antrenorul ei, Peter Thomas, și cei de la FitOn

Când vine vorba de fitness, Halle Berry nu păstrează niciun secret! Actrița vrea să ajute toate femeile să se mențină în formă, așa că a dat dezlegare la programe de antrenament pe pagina ei de Instagram! Ba chiar a trecut la nivelul următor! A făcut echipă cu antrenorul ei, Peter Thomas, și cu băieții de la FitOnAPP pentru un pachet de antrenamente care fac din vârsta de 50 noul 40! Sfatul meu: fă o încălzire ca lumea înainte! Halle și Peter au promis că te vor învăța arte marțiale și că vor scoate untul din tine cu sprint-uri, genuflexiuni și tot felul de exerciții cu greutăți!

Lucrează bicepșii smart

  • Thiago Silva se antrenează cu un aparat inteligent cu scripeți, care modifică progresiv rezistența

Ca să ai 36 de ani și să fii titular la Chelsea, în Premier League, trebuie să faci ceva mai mult decât să tragi de fiare! Oricine poate să se laude pe Instagram cu niște flexii la biceps, dar Thiago Silva, căpitanul naționalei Braziliei, e tare pe tehnologie! Ne arată cum se lucrează cu scripeți inteligenți, care te ajută să modifici greutățile dintr-o mișcare! Când investești în potențialul tău și îți iei jucării deștepte, parcă și antrenamentele devin mai distractive!

Nașul popicelor

  • Orion Woodard este expert în bowling

Orion Woodard este prietenul acela pe care îți dorești să-l ai în echipa cu tine la bowling! De ce? Americanul e ca un lunetist când vine vorba de popice! Are atât de multă îndemânare că, înainte să arunce bila, Orion face și câteva mișcări de breakdance! De plictiseală a învățat să dea trike-uri cu două bile în același timp! Una dărâmă popicele și numai bine ce le pune aparatul iar în picioare, că aterizează a doua lovitură! Ar trebui să iau câteva lecții de la Orion! Ultima oară când am ieșit cu prietenii la bowling, programul care ține scorul mi-a zis la finalul meciului să merg la oftalmolog!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A primit „coroana” regelui

  • LeBron și-a făcut un nou tatuaj și i-a mulțumit artistului cu o coroană-autograf, tatuată pe încheietură

Din moment ce trebuie să stea 5 săptămâni pe tușă din cauza unei entorse, LeBron James a zis să facă o recuperare cu totul diferită! Starul lui Lakers a mers la un salon de tatuaje și a mai adăugat o piesă în colecția de artă! LeBron s-a lăsat pe mâna artistului Ganga, care după ce și-a terminat lucrarea, și-a făcut curaj și l-a rugat pe baschetbalist să-i dea un autograf! Numai că LeBron nu i-a semnat tricoul, așa cum se face în mod obișnuit! Campionul NBA i-a tatuat o coroană direct pe încheietura mâinii! O coroană din partea regelui! Nu-ți poți dori mai mult de atât!

Cheat Day ca în Bahrain

  • După cursa din Bahrain, Carlos Sainz, pilotul Ferrari, s-a cinstit alături de antrenorul său cu burgeri și tiramisu

„Pierzi, câștigi, de mâncat tot trebuie să mănânci după cursă!” Carlos Sainz nu pare omul care să-și înece amarul în mâncare, dar un cheat meal tot ar merge, chiar dacă a terminat doar pe 8 în Bahrain! Cum a ieșit de pe pistă, Sainz l-a luat pe antrenorul său, Rupert Manwaring, și a mers să se cinstească! S-a distrat de toți banii și a pus combustibil serios în rezervor! Sainz a început cheat meal-ul cu mini burgeri și, normal, cum se cade, a lăsat loc și pentru desert: tirasmisu la pahar!