Brady și Bond le țin pumnii!

• Aston Martin i-a avut invitați pe Tom Brady și Daniel Craig la prezentarea mașinii cu care va concura în F1.

Echipele din Formula 1 au vrut să ne impresioneze săptămâna aceasta, care mai de care cu lansări de luat ochii, cu muzică dramatică în fundal și prezentări bombastice. Dar când cei de la Aston Martin prezintă mașina cu care își vor face marea revenire în circuit, cu Tom Brady și James Bond, e stop joc.

Brady, proaspăt câștigător al Super Bowl-ului cu Tampa Bay Buccaneers, și-a făcut apariția în stream-ul de lansare ca să le ureze multă baftă în noul sezon lui Sebastian Vettel și Lance Stroll, piloții Aston Martin. Fie vorba între noi, n-a sunat doar așa… pentru că e băiat bun. Brady a semnat un contract cu Aston Martin în 2017.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Și când spui Aston Martin, spui neapărat James Bond! Daniel Craig abia așteaptă să vadă echipa la lucru după mai bine de 61 de ani de absență din Formula 1 și, de ce nu, să dea o tură cu monopostul! Bond are mereu întâietate când vine vorba de cele mai tari mașini ale constructorului britanic.

Norocul și-l face singur!

• Dwayne Johnson a povestit cum eșecul în fotbalul american l-a ambiționat să devină un wrestler și actor de succes.

Ce-ai al tău, e pus deoparte. Deviza aceasta e pentru reclamele la ciocolată, nu pentru realitatea care te poate pune la podea uneori! Uită-te la The Rock. A visat de mic copil să fie un jucător de fotbal american. A strâns din dinți și a ajuns în echipa Universității din Miami, unde a jucat 4 ani. Ba chiar a câștigat campionatul național cu ei în ’91.

Dezamăgirea a fost imensă când nicio echipă din NFL nu i-a oferit un contract în ‘95. A mai băgat o fisă. S-a dus tocmai în Canada să-și încerce norocul la Calgary Stampeders, dar n-a ieșit nimic. A părăsit echipa în primul sezon. Acum, când se gândește la trecut, The Rock nu regretă drumul pe care l-a avut. Ba chiar se bucură că nu i-au ieșit socotelile cu fotbalul, altfel n-ar mai fi ajuns cel mai faimos wrestler actor din lume.

No spoilers, LeBron!

• LeBron James le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a postat câteva poze din „Space Jam: A New Legacy”.

LeBron James nu mai are răbdare până apare trailer-ul de la „Space Jam: A New Legacy”. Starul lui Lakers, care are rol principal în pelicula animată, a distribuit câteva poze din film direct pe pagina lui de Instagram. Trebuie să ne țină pe toți la curent. Până la urmă, nu mai e așa mult până pe 14 iulie, iar aventura lui LeBron, pe terenul de baschet, alături de Bugs Bunny, Tweety și toată gașca Looney Tunes nu-i de ratat.

Forever 13

• Houston Rockets va retrage tricoul cu numărul 13, purtat de James Harden în cei 8 ani petrecuți în echipă
„Bărbuță”, ești mare de tot.

Tocmai de aceea vom scoate numărul tău din echipă. Dedicație de la Tilman Fertitta, proprietarul echipei de baschet Houston Rockets, care va retrage 13-le lui James Harden. Acest număr, pe care unii mai superstițioși îl consideră cu ghinion, se pare că i-a purtat mult noroc lui „Bărbuță” în 8 sezoane de NBA. În 2018 a fost numit MVP. De atunci, Harden se află mereu în topul celor mai buni marcatori din ligă. Dacă mai pui la socoteală și cele două finale prinse în Conferința de Vest cu Harden pe teren, îți dai seama că omul a fost uriaș pentru Rockets.

Se plictisește, pe urmă îi trece!

• Neymar a ratat complet dansul pe care l-a încercat recent pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

Neymar le are cu mingea, dar la dans mai dă cu stângu-n dreptu’. Brazilianul a încercat o coregrafie street dance, însă nu a putut să țină ritmul deloc. Pe vremuri, demult, când încă se mergea în team building-uri, era mereu cineva care încerca „robotul” la petrecerea companiei și se făcea de râs. Ney… nici ciorapii flaușați nu te ajută. Ai timp să te antrenezi, oricum, până la următorul team building cu băieții de la PSG.

„Munte” cu inimă de aur

• Hafthor Bjornsson a surprins-o pe soția lui, Kelsey, de ziua ei, cu casa împodobită cu petale de trandafiri și o cină romantică.

Un „munte” cu suflet de poet. Ăsta este Hafthor Bjornsson! Islandezul îi demonstrează acest lucru în fiecare zi soției sale. Numai că, de ziua ei, Kelsey nici nu se aștepta la o surpriză atât de romantică, desprinsă parcă din în filme! Bjorsson a decorat casa cu petale de trandafiri și a angajat un private chef să le gătească cina.

Fiare, nu jucării!

• Rory van Ulft este campionă națională la haltere în SUA și poate ridica de jos 80 kg la doar 7 ani.

Rory van Ulft este o mână de om, dar n-o subestima. La doar 7 ani, canadianca poate să ridice deasupra capului o bară cu 80 de kilograme. Micuța se antrenează de la 5 ani, are 1 metru 20 înălțime și este campioană națională la haltere. Are un viitor mare. Parcă o și văd peste ani cum intră în orice sală de forță și îi face de râs pe băieții care lucrează doar aparate și au picioarele subțiri ca niște bețe.