Ține pasul cu ei!

Echipa de ski cross a Americii a început pregătirile pentru marile competiții de iarnă! La antrenamente, băieții prind atât de multă viteză, încât se fac nevăzuți pe partia Pitztal din Austria. E greu să ții pasul cu ei!

În al nouălea cer

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Nici cerul nu-i poate impune limite parașutistului Nicklas Winter! La 28 de ani, neamțul a mers pe sârmă, între doua baloane cu aer. Vântul puternic și zgomotul focului din balon nu l-au împiedicat pe Nicklas sa parcurgă, din prima, coarda lungă de 15 metri! A fost de neclintit la 1.400 de metri altitudine!

Doriți cu gheață?

Patinatoarea Sofia Martynova nu renunță la antrenamente nici când e în vacanță! Ea face piruete in Elveția pe lacul înghețat din fața hotelului „Suvretta House”. Nu-și face griji că nu-i ies săriturile dificile! Lamele patinelor sale sunt atât de puternice, încât pot zgâria, cu ușurință, chiar și cea mai dură gheață!

A încăleca pe-o șa

Nu știi ce să faci în timpul liber? Însipiră-te de la Arttu Senberg! Pilot profesionist de motocicletă, finlandezul își rezervă fiecare week-end pentru cascadoriile cu motorul! După șase ani de experiență, stăpânește perfect accelerația și frâna pe spate! Altfel, cercurile pe asfalt și mersul într-o roată, cu viteză, nu i-ar ieși atât de bine!

Titirezul de pe ape!

Cory Teunissen, campion mondial la wakesurfing, abia atinge apa când face trick-uri cu placa! În viteză, tras de barcă, australianul face, în aer, rotații de 1260 de grade – adica 3 întoarceri si jumătate dintr-un foc! Se învârte mai ceva ca un titirez! Nici nu e de mirare! La 15 ani, a fost cel mai tânăr wakeboarder din lume care a reușit o rotație de 1080 de grade, deasupra apei!

De la volei la voleu

Te-ai gândit vreodată că poți să joci volei cu piciorul? Dacă nu mă crezi, înseamnă că nu ai auzit de bossaball! Înventat în Spania, sportul presupune să lovești și să ridici mingea la fileu cu mâna, piciorul sau cu orice parte a corpului! Pe lângă faptul că te distrează la maximum, bossaball îți pune în mișcare toată masa musculară, fiindcă se practică pe o suprafața gonflabilă de joc!