De la fotograf la fotomodel

•Recent, Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz au pozat împreună pentru Vogue Germany.
•Nicola a pozat în haine din noua colecție de primăvară creată de mama lui Brooklyn, Victoria Beckham.

Brooklyn Beckham a transformat pasiunea pentru fotografie într-una pentru modelling! Fiul legendarului David Beckham și-a zis să mai lase colajele cu peisaje și natură moartă! A renunțat și la selfie-urile în oglindă! De ce? Fiindcă și-a găsit, în sfârșit, o muză care să-l inspire cu adevărat! Da, fiul cel mare al familiei Beckham este îndrăgostit până peste cap de Nicola Peltz, logodnica lui, pe care o pozează non-stop! Ce să-i faci? Așa-i când ai 22 de ani și ți se aprind călcâiele! Nici nu-ți mai vine să ieși din casă! Recent, cei doi au făcut o super ședință foto pentru Vogue Germany! Puțină promovare extra nu strică niciodată, mai ales când Nicola poartă haine din nou colecție lansată de mama lui Brooklyn, Victoria!

Își ia prietena la sală

•Lindsey Vonn o ia la sală și pe prietena ei, Ashley Graham, model plus-size Victoria’s Secret.
•Fosta campioană mondială la schi n-o scapă din ochi pe Ashley, ca s-o aducă în formă cât mai bună.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Da, să te antrenezi singur e cool, dar te plictisești la un moment dat ca gym rat solitar! Știi că te distrezi altfel când iei un prieten bun care să tragă cot la cot cu tine! Exact cum face și Lindsey Vonn! Fosta campionă mondială la schi o ia de fiecare dată la antrenament și pe prietena sa, Ashley Graham! Simte că trece timpul altfel! Și o ambiționează și pe Ashley, model plus size la Victoria’s Secret, să fie mai în formă! Ce echipă bună fac fetele! Vonn nu o scapă deloc din ochi pe Ashely! O pune la munci grele, dar Ash n-are nicio problemă să joace după regulile lui Lindsey!

Este darnic cu fanii!

•Aflat la plimbare într-un mall din Atlanta, Shaquille O’Neal i-a plătit unui fan inelul de logodnă.

Shaquille O’Neal ține mult la fericirea fanilor săi și ar fi în stare să plătească oricât pentru asta! Și uite că în timp ce fostul star NBA se plimba printr-un mall din Atlanta l-a văzut pe Donald, un tip care căuta un inel de logodnă pentru iubita lui! Dar știi cum e cu treaba asta! Să aibă cât mai multe karate, să fie briliantul cât mai mare, dar trebuie să te încadrezi și în buget! Când a văzut omul nehotărât, Shaq a trecut la acțiune! S-a transformat într-un Cupidon mare și fălos și i-a întins cardul casierului! Bravo, Shaq, frumos gest! Cine zice că banii n-aduc fericire fanilor?

Rafa te ferește de ultraviolete!

•Rafael Nadal a colaborat cu Laboratoarele Cantabria pentru o nouă cremă cu protecție solară.

Rafael Nadal nu pleacă niciodată la plajă fără cremă de soare! Dar Rafa nu ține doar la sănătatea sa! Se gândește să aibă și ceilalți o cremă cu factor de protecție mare, care să-și facă treaba bine, așa că a lansat una proprie! Noi, românii, mai avem de așteptat pentru crema minune! Nici măcar soare nu servim zilele astea, dar sigur îi va ajuta pe prietenii tenismeni ai lui Rafa, care călătoresc în toată lumea! Ar fi păcat să mergi la un turneu în țările calde și să te bronzezi ca Murray!