Pasha împinge și ei sar

  • Pasha Petkuns a găsit un mod creativ de a combina salturile în piscină cu împinsul cu bara

Sala și parkour-ul sunt două hobby-uri pe care nu mi le-am imaginat niciodată în aceeași combinație până să-i văd pe Pasha Petkuns și prietenii lui.
Băieții au transformat simplul salt în piscină într-o probă de îndemânare și precizie. Unul dintre ei s-a apucat de împins culcat, iar ceilalți au văzut bara ca pe o altfel de provocare. Cred că dacă ar exista găști de pești parkouriști, cam așa s-ar arunca în apă! Unde mai pui că tipul de pe bancă n-a văzut când s-a lansat fiecare, așa că toată coregrafia trebuia să meargă ceas de la început. Pentru cei ca Pasha, cascadoriile astea sunt la ordinea zilei. Omul face chestii și mai nebune la Hollywood, unde a lucrat inclusiv cu Michael Bay. Uite ce schemă i-a ieșit în timpul filmărilor pentru 6 Underground.

Nu-s valuri? Înalță zmeul!

  • Taabbel este triplă campioană la kitesurfing în Danemarca și se antrenează pentru mondiale
  • Daneza a moștenit pasiunea de la tatăl ei și a mers la primul concurs internațional la 16 ani

Dacă vrei să faci șmecherii cu placa pe apă, dar nu sunt valuri mari în zona ta, poate te inspiri de la Therese Taabbel, triplă campioană în Danemarca la kitesurfing. Therese se ambiționează să fie cea mai bună din lume, și muncește pe brânci ca să-i iasă trick-uri noi. Tatăl ei i-a arătat primele mișcări cu kite-ul în copilărie și, de atunci, s-a îndrăgostit de acest sport. La 16 ani a concurat în prima ei competiție internațională și și-a dat seama atunci că vrea să facă asta profesionist. Când văd ce poate Therese, îmi dau seama că pasiunea chiar te poate duce departe. În octombrie se va lupta să devină numărul 1 în kitesurfing-ul feminin la Campionatul Mondial din Maroc.

Taie dunele cu motorul

  • Benavides, campionul Raliului Dakar, a testat în deșert motocicleta cu care își va apăra titlul în 2022

Mi-ar plăcea să admir deșertul la o plimbare pe cămilă, dar parcă îmi place mai mult cum se dă Kevin Benavides, campionul moto la raliul Dakar de anul acesta.
Benavides s-a întors în Arabia Saudită să testeze noua motocicletă KTM cu care vrea să atace titlul și la anul. Când nu se bate pentru cel mai bun timp, argentinianul zburdă pe dune cum îi poftește inima. Dar privește cu un ochi și către Raliul Kazakhstanului de luna acesta. Cei de la KTM își pun toate speranțele în Benavides, care și-a început cariera la profesioniști pe motoarele constructorului austriac. Echipa KTM a câștigat toate Raliurile Dakar între 2001 și 2019 și vrea să revină în top în 2022. N-o să aibă nicio emoție cu Benavides în echipă. Sigur va fi în top și la anul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE