Cazi? Te ridici!

  • YouTuber-ul Timo Lutencu a renunțat la viața de corporatist pentru role în urmă cu 5 ani
  • În copilărie, Timo a practicat parkour și a făcut trucuri cu bicicleta și trotineta
  • Timo vrea să organizeze campionate de trotinete și role în București, ca să motiveze copiii să facă sport

Ce poți să faci dacă nu te prinde viața de coporatist? Inspiră-te de la Timo Lutencu! Băiatul acesta a lucrat jumătate de an din fața calculatorului, iar într-o zi, și-a descoperit pasiunea pentru rollerskating! De atunci a lăsat mouse-ul și tastatura pentru role! Nici vârsta n-a mai contat pentru el! A vrut să facă performanță, așa că s-a urcat pe role la 27 de ani și n-a luat pauză! Dar, ca să sari peste balustrade, cu viteză, îți trebuie și condiție fizică! În mare parte pune accentul pe antrenamentele pentru picioare și abdomen, căci forța te ajută să nu iei prea multe trânte! Că veni vorba despre trânte, Timo nu se teme de ele! De aici vine și motto-ul lui: „Cazi, te ridici!”. Timo visează să zboare peste obastacole și la 40 de ani, și îi sfătuiește pe puștii care vor să încerce acest sport să nu se ia prea tare-n serios! Dacă te distrezi, trucurile vor ieși de la sine, fără să-ți pierzi echilibrul!

Cavalier este cavalerul plajei

  • Yassine Cavalier și-a făcut propria fermă de cai și călărește pe plaja din Essaouira

Decât să-ți pierzi timpul cu pariurile pe cursele cu cai, mai bine investești într-o fermă! Exact ca Yassine Cavalier! Marocanul a strâns niște bani, iar acum își vede visul cu ochii! Nu mai stă să analizeze strategiile de jos, ci se asigură ca armăsarilor nu le lipsește nimic! Se vede că le dă mult ovăz! Când pornesc la galop, cu greu îi mai poți opri, dar Yassine are experiență și știe cum să-i țină în frâu! Ba chiar, seara, când nu mai e lume pe plajă, Yassine are curaj să călărească și din picioare!

Așteaptă marea confruntare

  • Canelo și Saunders sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lupta de unificare a centurilor din 8 mai
  • Saunders știe că va avea meci greu cu Canelo, care are 37 de KO-uri în carieră, așa că se antrenează cu Fury

Ce repede trece timpul! În curând se face 8 mai și o să-i vedem în ring pe Canelo Alvarez și Billy Joe Saunders cum luptă cu toate centurile pe masă! Aflat pe ultima sută de metri, mexicanul nici măcar nu mai iese din sala de antrenament! Deși 37 dintre luptele sale sunt câștigate prin knockout, Canelo are emoții de fiecare dată când intră-n ring! Recent a recunoscut că înainte de marile confruntări se asigură că are socotelile încheiate cu apropiații săi, asta în caz că nu mai apucă să se întoarcă acasă!
La polul opus, Saunders nu-și bate capul prea mult! Cred și eu! În ultima vreme s-a antrenat cot la cot cu Tyson Fury! Împreună au dat gata antrenamentele la sac și orele de cardio! În timpul liber, Saunders nici nu se ia prea tare în serios! Merge la cursuri de dans și se face că ține ritmul!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ia parapanta la „duble”

  • Yoanna Dallier, campioana Franței la fotbal freestyle, face „duble” și când se dă cu parapanta

Pasele la firul ierbii sunt mult mai funny dacă le faci la înălțime! De asta și-a dat seama în pandemie Yoanna Dallier, pasionată de fotbal freestyle! Cât timp stadionale au fost închise, franțuzoaica și-a pus mingea în ghiozdan și-a luat-o cu ea în timpul salturilor cu parapanta! Odată ajunsă sus, Yoanna a ținut mingea pe picior fără probleme! Dacă vremea ține cu ea, poate să mute balonul de pe un picior pe celălalt fără să stea cu grija că-l scapă! Yoanna ne îndeamnă pe toți să încercăm fotbalul din zbor, căci nu e atât de greu pe cât pare!

Bolt te ia la spinning

  • Bolt se pregătește să devină instructor de spinning, dar a gâfâit serios la prima sesiune pe bicicleta Peloton

Am trăit să o văd și pe asta! Usain Bolt s-a făcut instructor de spinning! Cum? Fostul atlet a bătut palma cu cei de la Peloton și s-a alăturat găștii de antrenori online! Bolt are un scop clar: vrea să ajute toți pasionații de mișcare să dea totul atunci când se antrenează! Cei care vor să facă performanță nu trebuie să aibă limite! A bifat la teorie, așa că înainte să „predea” prima sa ora de cardio, jamaicanul a trebuit să testeze bicicleta din sufrageria sa! Dar „fulgerul” nu mai e atât de în formă, cum îl știam noi! După câteva minute l-au cam lăsat bateriile și căuta să tragă pe dreapta!