Bine ai venit, 2022!
Sper, din tot sufletul să nu mai fie vreodată 2021! Pentru că mi-a mâncat zilele! 365, mai precis. 365 de zile în care m-a terorizat cu vaccinații și cu restricționații, cu rușii și cu urșii, cu draci, cu laci, cu Cîți și cu Ciolaci.
Gata!!! De la 2022, îmi doresc și eu o viață care să fie… Nu! De la 2022, îmi doresc o viață. Punct!
Și simt că sunt foarte aproape de a o avea! Faptul că ăștia de la Pfizer au scos pastila pentru covizi, îmi dă mare speranță!
Deja mi-am cumpărat una, să o iau preventiv. Eu așa fac cu pastilele de la Pfizer. Le iau pe toate preventiv, cu o oră înainte. Că dacă le iei după, degeaba mai ești sănătos dacă nu te mai vede nimeni sănătos și în putere.
Doar c-am făcut o tâmpenie. Pentru că am gâtul mic – am rămas cu el așa de când m-a strâns Șoșoacă de el – am rupt în două pastila, ca să alunece mai bine. Naiba m-a pus! C-am rupt și cipul dinauntru!
Care-i faza? De la 2022 nu-mi doresc decât opulență și lucruri de bun simț.
În primul rând, vreau să se șteargă cu buretele toate tampeniile pe care ti le-am spus și toate nenorocirile pe care ti le-am facut în 2021. Ca să pot să o iau de la capăt cu altele noi.
În al doilea rând, mi-e foarte dor să merg iar într-un club. Bineînțeles, să am și masă rezervată, că doar n-oi mânca toată noaptea în picioare.
Îmi place atât de mult să mănânc încât, eu, iarna, mă bat cu burgeri. Îmi place atât de mult papa, încât toți cred că sunt catolic. Ei, aș vrea să mănânc mai puțin. Dar nu sunt foarte sigur că vreau asta.
În al treilea rând, vreau să mă lansez în regia de film. Visul meu este să realizez primul film religios romanesc. Despre Nasterea Domnului. Primul casting a fost un dezastru. Pentru că mi-au venit numai păstori și nicio fecioară.
Apoi, aș vrea să văd pe Instagram și femei îmbrăcate. Pentru că, dezbrăcate, toate arată bine. Vreau să văd și ceva natural, o rochie, o blană, un pulover de lână, orice.
Aș mai vrea, bineînțeles, să muncesc mai puțin. Munca este pentru oamenii care nu știu să pescuiască.
Aș vrea să nu mai existe atâta invidie. M-am săturat să-mi cumpăr adidași care îi rod pe alții.
Asta mi-aș dori cel mai tare! Să fim cu toții mai buni. Aș fi în stare să ucid pentru asta!
La mulți ani!

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA