Am citit un articol în ZF și nu mai sunt om.

Era despre un instalator care face 5.000 pe lună. În mână! Plus bacșiș 2-3.000 de lei. Fini, vrei să mă omori?

S-a dus dracu și mitul IT-istului bogat. Toți IT-iștii vor fi angajați să facă aplicații despre cum să te faci instalator.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pun pariu că-i bagă și pe MasterClass: Al Pacino predă actorie, Anna Wintour leadership și Nea Ionel tehnico-sanitare și… psihologie de cuplu.

Că am văzut niște documentare în care desfundau și câte două țevi deodată. Uneori, e nevoie de mai mulți instalatori. Se mai desfundă și-ntre

Care-i faza? Cheia unei relații fericite e… franceză! Că ți-l iei naș pe Marica sau c-aduci un instalator în casă, e totuna.Cel mai umilitor pentru noi, ca bărbați, e că instalatorul e chemat când soția îți spune: “Hai, lasă-mă, că nu ești bun de nimic!”

Practic, el îți ia 100 de lei doar ca să constate, adică să confirme că ea are dreptate. Și, oricum, nu vei ști niciodată dacă v-a cerut bani.

Pentru că, nu știu dacă ai observat, dar dacă ești acasă, nu poate veni azi. Însă, când ești plecat, băi, parcă simte!

Vine, bate la ușă, o întreabă politicos unde-i problema, iar problema e ÎNTOTDEAUNA unde n-ai putut tu să rezolvi.

Pe bune acum, ai văzut cât de repede agață un instalator? Eu cred că femeile sunt atrase de decolteul lui de la spate, altfel nu-mi explic.

Prin crăpătura aia, ei le transmit femeilor mesaje subliminale. Văd o tipă, și, când le place de ea, li se pune un nod în noadă. Iar ele sunt înnebunite după bărbații timizi.

Eu, personal, am un prieten instalator care face 3000 de euro pe lună. Prima oară, am crezut că minte. Apoi, am crezut că e o excepție.

Până când am ieșit să bem o bere în centru și mi-am dat seama că eu păream instalatorul lui. A mai și insistat să mă cinstească!