Potrivit unui nou sondaj, AUR ar fi al doilea cel mai votat partid din România.

Nu mă miră. După ce a stat atât de mult închis în casă, românul are nevoie să se descarce, să facă urât. Și nu doar el.

Dă drumul la Aleph și vezi că și francezul, englezul, austriacul protestează zilele astea, care pe unde are capitala.
Așa cum e el – o adunătură de neanderthalieni proaspăt dezgropați – AUR e singurul partid care a înțeles și care exploatează această nevoie umană și lupească de a urla la lună.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Pentru români, AUR însemnă recuperearea a ceva extrem de prețios, ceva ce dispăruse odată cu partidele lui Vadim, Becali sau Dan Diconescu: libertatea de a face spume la gură, de a spune tâmpenii și de a face circ.
Nevoia de a aparține unui grup care să îți aplaude colajele pe care le faci din puținele informații pe care le ai ca om care urăște școala.

Până acum, când apărea câte un grup de genul ăsta, puținii intelectuali pe care îi mai avea România, puneau mâna pe manualele de istorie și le dădeau analfabeților cu ele în cap.
Între timp, cred că i-a luat pe toți Covidul. Dacă te uiți atent, cei care se revoltă împotriva AUR sunt la fel de confuzi, la fel de necitiți ca ei.

Am înțeles. Nu vă place de Simion. Nici mie. Deși, de când am descoperit că el e Carla’s Dreams, mi-e mai simpatic.
Dar, dacă nu vreți să-l aveți președinte vreo 40 de ani, încercați să-l definiți mai clar. Pentru că toată confuzia și misterul din jurul lui îl ajută să crească și e deja pe la vreo 20%.
Toată confuzia asta e creată de voi, cei care îl criticați fără logică.

Care-i faza, bă băieți și fete? El nu poate fi și portavocea rușilor, și legionar sau extremist de dreapta. Pentru că… cum să vă zic eu? Pentru că… nu se poate. Unii au fost legionarii, alții au fost comuniștii. Una e stânga, alta e dreapta.
Pe AUR, de fapt, nu i-a creat nici Putin, nici KGB-ul, nici PNL-ul, nici PSD-ul, nici tata lu’ Codreanu, nici mama lu’ Horia Sima, nici soacra lui Hitler. Nici Șoșoacă, în grota ei unde amestecă poțiuni magice și papă căsuțe din turtă dulce. Nici măcar Simion cel Târziu.

Pe AUR, de fapt, noi i-am creat, boss. Cu dezinteresul și cu lașitatea noastră.
Noi micimanii. Cu micii și berea la care ne-am bucurat. Cu votul pe care nu l-am dat.
Iar acum, decoperim că ei ne impart în buni si rai. Deocamdata, în presa.
Ce va urma? Trecutul, pe care ne incapatanam să-l uităm.