Două trenuri de marfă s-au ciocnit la Fetești.

Unul era oprit, iar al doilea a oprit în primul.

De supărare că sistemul de frânare automată al trenului se stricase, mecanicul s-a îmbătat, a băgat viteză și s-a culcat.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Bineînțeles că, după ce a făcut din două trenuri unul mai lung, s-a blocat toată circulația.

Știi ce înseamnă, în România, circulație feroviară blocată? Însemnă că ceva care era deja dezumflat s-a spart, că îndoitul s-a rupt, că înnodatul s-a încurcat.

De aici, tot haosul care a urmat.

30 de copii și sute de adulți au stat blocați 8 ore într-un tren Mangalia – București.

L-au întrebat pe Ovidiu Vizante care-i faza, dar n-a fost pe fază. A răspuns că nu-i treaba lui.

Și, poate că sute de oameni blocați într-un tren de CĂLĂTORI n-ar fi fost treaba lui Vizante. Dacă Vizante n-ar fi fost FIX DIRECTORUL CFR CĂLĂTORI!!!!!

În același timp, în aceeași țară, pasagerii dintr-un alt tren – care plecase tot din Mangalia, dar spre Timișoara – experimentau călătoria în timp.

Au plecat miercuri și au ajuns la Timișoara în viitorul îndepărtat. Rudele nici nu i-au mai recunoscut cu bărbile alea lungi până în pământ.

Se pare că băiatul ăsta, Vizante, care ia lunar 6000 de euro din banii noștri, e noul Marlon Brando de la CFR. El e Nașul… de tren… care le-a luat banii călătorilor și a fugit cu ei. După ce i-a lăsat în câmp, la 40 de grade.

Pe ăsta îl apără Barna. Pe ăsta îl apără Drulă atât de tare încât s-a pus paravan între el și Cîțu. Preferă să încaseze el pumnișorii ăia mici ai lui Câțu, numai să nu-l demită.

Pentru că, vezi, Doamne, Vizante n-a vorbit așa de prost la televizor pentru că îl durea în Drulă de călători, ci din cauza oboselii, din lipsă de concentrare, dintr-o greșeală de moment.

De 30 de ani, la CFR se fac numai greșeli de moment. Care ne costă o veșnicie.

Atitudinea lui Vizante este, de fapt, atitudinea CFR-ului dintotdeauna. Reacția lui grotească a fost una sinceră, naturală.
A răbufnit pentru că a fost deranjat.

În general, nu îi deranjează nimeni, niciodată. Se protejează între ei și se țin în brațe ca maimuțele după cutremur.

Dacă Musk, Branson sau Bezos ar fi lucrat cu ăștia, o rachetă s-ar fi furat, alta s-ar fi stricat, iar pe a treia ar fi uitat unde au pus-o.