Bucuros că e sănătos, Iohannis a plecat în Egipt.
S-a dus să pupe moaștele de la Giza, nu p-alea de la Iași, ca toții săracii care l-au ales.
Se săturase de mumiile de la ATI, pe care și le făcuse cu mâna lui. Sarco-sacii ăia de plastic începeau să-i dea o stare extrem de nașpa, săracii de noi.
De ce tocmai Egipt? E simplu! Când la noi nu mai e vreme de golf, înseamnă că e vreme de Golful Suez.
În plus, încrederea românilor în Iohannis a ajuns la 14%. Fiind un minim ISTORIC, s-a dus într-un loc ISTORIC.
Care-i faza? De cum a ajuns la hotel, Iohannis a bifat la recepție “Călătorie în interes de serviciu” și l-a sunat pe Cîțu:
“Florin, sper că m-ai luat hainele albe de la spălătorie. Că dacă nu, ghinion…”
A urmat întâlnirea dintre președintele-dictator și… președintele Egiptului, pe care Iohannis chiar l-a luat la mișto:
“Te lauzi că ai omorât 800 de protestatari într-o zi. Îmi pare rău, dar… ești idiot. Eu, de două luni, omor câte 500 pe zi. Fără violență. Doar propunând premieri imbecili…”
El-Sisi l-a aprobat rușinat, dar i-a și amintit că România a mai avut un președinte care a plecat în vizită în Orientul Mijlociu când țara era în criză.
Tot el, i-a atras atenția lui Iohannis că tre’ să mai respecți și constituția, nu doar constituția atletică.
Apoi, fan-faraonul cu 6 temple, s-a dus ca disperatu’ să viziteze piramidele. Ca și cum ceva neclintit de mii de ani, s-ar fi prăbușit mâine.
Foarte straniu pentru un globetrotter ca el, Piramidele l-au scârbit. I-ar fi plăcut, dar nu așa cum le-a găsit acum: cu sute de turiști români în jurul lor. Care făceau și poze!!!
Nu-i făceau lui, ci piramidelor. Poate că nici n-ar fi fost remarcați Carmenopatra și Keops Iohannis, dacă n-ar fi fost singurii îmbrăcați în alb complet.
Dar, așa, s-ar fi văzut și din spațiu!!! De fapt, chiar se vedeau. Până și extratereștii care au făcut piramidele îi priveau și se mirau de ce s-a ales de munca lor. (Bogdan Nicolai)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN