Te-ai uitat vreodată pe ID Channel?
E o televiziune care difuzează crime. 24 din 24. Dar nu filme cu crime, nu thrillere, nu povești de adormit copiii. Ăștia dau NUMAI crime 100% reale înfăptuite de criminali 100% reali.
Marea mea problema e că, de vreo lună, nevastă-mea numai la asta se uită. Asta o relaxează pe ea.
Îmi arată câte un psihopat care a terorizat un oraș întreg și mă întreabă ce aș face dacă ar veni ăla peste noi înarmat cu un uzi și cu un AK47.
O trupă de rap, ce dracu să fac? I-aș spune că am soție, că am copii. L-aș implora să-i ia pe ei. I-aș arăta așa, discret, din ochi, unde s-au ascuns.
Soția mea e cea mai fericită când vede că o drujbă nu e folosită pentru a distruge o pădure, ci o familie întreagă.
E total lipsită de empatie față de oameni, dar iubește natura. Seamănă enorm cu Iohannis!
Ai văzut ultimele ieșiri publice ale președintelui?
Care-i faza? Omul e complet impasibil la omicron, la prețul gazului, la situația din Ucraina… Kazahstan, pentru el, e țara aia în care a vrut să filmeze Borat, dar așa de urâtă i s-a părut încât a preferat un cătun din Dâmbovița.
Ei, și în toată nebunia asta, Iohannis iese și zice că: [VOCE IOHANNIS:] “Protejarea mediului necesită un parteneriat între instituții și cetățeni”. A făcut urât la Summit-ul pentru climă, a întors legea urșilor, a lansat ieri un raport despre schimbările climatice.
Băi, ești nebun? Mor oamenii de frig, de foame, de covid, ne paște un război și pe tine te interesează unde aruncăm moțul de la parizer?
După ce a câștigat două mandate cu “statul de drept” și cu „ne mănâncă PSD-ul”, acum s-a făcut grădinar. La noi, grădinarul președintelui e însuși președintele. Și nu vede dincolo de gardul de la Cotroceni.
E în lumea lui, e îngrijorat de flori, de natură, îl macină dacă mai duc albinele polen de la zambilă la bujor.
Tu realizezi că Iohannis se pregătește să încheie două mandate eșuate cu programul electoral al lui Remus Cernea din 2009? Ghinion…

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN