Am onoarea de a transmite mesajul domnului Bill Gates pentru români. Domnul Gates spune așa. Citez:

Dragă române,
De la alții mă așteptam să nu creadă în mine, dar și tu, Bluetooth?
M-ai dezamăgit mai tare decât atunci când îl primeai în casă și îl cinsteai pe cel mai mare dușman al meu: Băiatul cu Windows-ul. Nemernicul ăla exista în fiecare bloc din România. Mergea din casă în casă cu un CD pe care era toată munca mea. PIRATATĂ!!!
Culmea e că nenorocita lui de versiune PIRATATĂ dădea mai puține ecrane albastre decât originalul meu. Chiar și eu, ca să nu mă fac de macintosh la prezentările cu public, făcusem rost de un Verbatim d-ăsta, pe care scria cu marker-ul “Window 98 + Film Lsb%an Desres + Poze Botez”.
Acum, după 25 de ani, române, mi-am permis să trimit și eu la tine un băiat: Băiatu’ cu Vaccinul. Într-adevăr, nu mai e Gigel de la Scara B, dar îl cunoști: e Arafat, de la Scara… oțchi.
Și îți aduce un nou produs. De-al meu.
Arafat a venit la mine plângând și mi-a spus: “Bill, nu pot salva nici măcar un om dacă el nu vrea. Mă rog… Nu pot salva nici măcar un om, PUNCT. Dar asta e altă poveste…”
Mi-a fost milă de el. I-am promis că voi vorbi cu tine față în față. Și asta fac, prin Nicolai, care-mi va citi scrisoarea fără să clipească pentru că… e vaccinat.
Deci, care-i faza? De ce nu trebuie să te temi de cip?
Păi… gândește-te! Ai tu miliardele mele? Ai relațiile mele? Ai realizările mele? Ai tu succesul meu? Răspunde tu, ca să nu te jignesc eu.
Deci, cine crezi că e mai bine să te controleze? Eu – care știu clar ce trebuie să faci – sau tu, care nu știi nici cum te cheamă cu buletinul în mână?
De ce să te întrebi mereu dacă e bine ce faci, când poți să te lași controlat de o minte genială? De ce să iei decizii proaste, când poți să te faci comod și să te lași condus?
Profită de ocazie! Alții ar da bani grei să gândesc eu în locul lor!

Cu drag,

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Bill