Qu’est-ce que vous avez préparé pour aujourd’hui, madame Clotilde Armand?
Un autre țeapă? Un autre bătaie de jeu?
V-ați lăudat că ați învins Mafia, c-ați convins Romprestu’ să ia gunoiul la juma de preț și, de fapt… ? Au acceptat să ia juma’ din bani, dar c-o condiție? Să facă doar juma’ din muncă?
Păi, madame Clocotilde, vedeți cum, brusc, mă faceți să îmi pierd de tot respectul pentru tine? *
Tu realizezi în ce hal te-au prostit ăia?
E ca și cum mă duc acum să-mi cumpăr mașină. Samsarul cere 10.000 de euro pe ea, dar eu îi spun că e prea scumpă, că nu dau mai mult de 5000. După ce mă tocmesc, samsarul zice “Bine, boss! De acord!”.
Eu, bucuros, îmi sun toate rudele ca să mă laud cum l-am fraierit. Doar că, după ce îi dau banii, samasarul îmi dă numai jumate de mașină. O taie în fața mea cu flexul, îmi dă și un capac de Opel peste ceafă și mă trimite înapoi în mama.
Fix asta ai pățit!
Dacă nu te-au prostit ei în halul ăsta, e cu atât mai grav. Înseamnă că tu încerci să ne prostești pe noi în halul ăsta.
Quelle est la phase?
După luni de zile în care muntele de gunoi s-a făcut atât de mare că nici Horia Colibășanu n-ar fi avut curaj să se urce pe el, soluția ta care a fost? Să aduni gunoiul mai rar.
Și, ca să nu-ți dea lumea dislike pe Facebook – singurul lucru care te-ar întrista –, ne aburești că bagi în spitale banii de la gunoi. Păi nu era mai bine să nu fi fost atâta gunoi încât să ajungem prin spitale?
Eu ți-am mai zis că ai vrut să faci Bucureștiul ca Parisul, dar că ai început cu șobolanii. Dar nu mă așteptam chiar să ajung să primesc mesaje de la Ro-Alert că mă mănâncă șobolanii dacă mă plimb pe Kiseleff.
Et pour quoi? Pour une ambition stupide…

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA