Care-i faza? S-a dat milităria jos din pod?

I-a venit rândul și lui Nicolae Ciucă să fie premier desemnat, premier demis și fost premier.
Cîțu, sărăcîțu, s-a lăudat că EL l-a propus pe Ciucă prim-ministru. Un gândac de bucătărie să propună un Scorpion Roșu ca șef de guvern?
Cred că e, mai degrabă, ca-n bancul cu elefantul și cu șoricelul care traversau un pod: “Mamă, elefantule! Ce tare tropăim!”
Care-i faza? Gata! Nu mai e nicio fază! S-a dat milităria jos din pod! Gheorghiță militar, Arafat militar, Ciucă militar.
Când apar toți la televizor, zici că mă uit la Al Jazeera. Numai Sadami, Mubaraci și Gaddafi.
Dar, Hugo Chá-veți cu noi? Ce-am făcut de v-ați încordat așa? Sau e repetiție pentru 1 Decembrie?
Vă rog frumos! Lăsați kalashu jos! Mă ciuruiesc eu singur cu toate: Pfizer, Moderna, Astra, Johnson și Johnson. Descarc în mine și un încărcător de Sputnik!
Să trăiți! Domnu’ General! Sunteți și propunerea mea, nu doar a lui Cîțu. Mama chiar voia să mă facă militar, numai că tata a insistat să am platfus. “Nu vezi, femeie, că ăsta abia iese viu de la ora de sport?”
România are nevoie de un Scorpion adevărat! Care să-și dea acul prin vaccin și să înțepe tot ce mișcă.
Eu chiar voiam să vă sugerez să instituim o carantină mai… cum să zic eu?… o situație de o mai mare urgență… dar care să fie… așa… mai spre… dictatură militară…
Că și ieșitul ăsta din casă mi se o prostie, Domnul General! Cheltuiești și bani și nici nu te distrezi. Degeaba ieși dacă nu poți să te afișezi.
Cine știe că ai Rolex și Range Rover dacă nu ți se vede fața de la mască? Orice sărac poate să-ți facă poză și să zică pe Instagram că el e tu.
D-asta zic, Domnu’ General, să stea în casă și vaccinații! Pentru că ăștia îi ispitesc și pe nevaccinați. Vin pe la ei pe la fereastră, sar, aleargă, dansează, le fac în ciudă cu certificatele alea verzi.
E lumea rea. Numai între vaccinați și nevaccinați nu mai era război.