Mă tot gândesc la doamna asta de la OMS, care a venit să vadă ce se întâmplă cu noi.

Cică e foarte capabilă, a gestionat și criza COVID de la New York… D-aia mi-e milă de ea. A venit lucidă și va pleca de aici ca de la dentist: amețită și cu dureri.

O să se întoarcă în State convinsă că nu există niciun virus, niciun vaccin și că ea însăși e doar închipuire a OMS-ului, care e o închipuire a ocultei mondiale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Și-au bătut joc de dumneavoastră! V-au trimis să gestionați o criză sanitară într-o țară în care nu-mi amintesc să NU fi fost vreodată criză sanitară.

Niciun coleg de Organizație nu va crede că nu s-a putut face chiar nimic pentru noi, dar eu vă cred încă de pe acum. Pentru că, doamnă, aici e România! 60% dintre noi încă mai cred în vrăjitoare. 50% nu se spală pe mâini după ce merg la baie. 40% sunt analfabeți funcțional. Până și ăia care știu să citească, tot nu-nțeleg.

Pe cine ați vrea să creadă ăștia care zic că vaccinul e făcut prea în grabă, dar se îndoapă cu parizer făcut cu migală? Avem o vorbă: “Dacă prostia ar durea, spitalele ar fi pline”. Cred că, măcar un timp, n-o vom mai spune.

Dacă v-a derutat cumva numele lui, președintele e tot băiat de-al nostru, însetat de sânge, Dracula în persoană. Caută întotdeauna un vinovat, îl găsește, îl omoară, caută alt vinovat și tot așa. Ieri l-ați văzut la televizor și părea normal, chiar dacă citea, cu empatia unui criminal în serie, acele cifre morbide.

Ei, aflați că, în luni de zile, e prima dată când nu iese la TV pentru problemele lui personale. Mai precis, cum să facă să devină tăticu’ lu’ Justiția și lu’ Partidu, doi copii de etnie care-i sunt foarte dragi. În rest, joacă golf. Cu nervii unui public care, din ce în ce mai obosit, dispare în saci de plastic. Uneori, în loc de mingi, face jonglerii cu doi distruși pe care îi aruncă în aer și îi prinde: Uite, Cîțu! Nu e Cioloș! Uite Ciloș, nu e Cîțu!

Abia ieri, după doi ani de dezinformare, s-a întocmit primul dosar penal pentru răspândirea de informații false. Unei nefericite din Piatra Neamț. La noi, e un paradox: dosarele ușoare se fac greu, iar dosarele grele se fac ușor.
Între timp, marii conspiraționiști circulă dezlegați la mâneci pe Facebook și prin Senat.