Cîțu l-a revocat pe Ministrul Justiției. Ministrul s-a jurat că_Cîțu și-a semnat condamnarea la moarte. Nu doar că Cîțu nu și-a semnat nicio condamnare, dar nici n-are cine altcineva s-o semneze. Stelică Susținere Mică a plâns, a făcut urât, a vrut să discute cu Iohannis, a scos dosare cu procurori… De-gea-ba!

S-a adunat tot USR-ul. S-a adunat cu PLUS, cum știa el de la aritmetică, dar ceva tot dădea cu minus. Ah, da! Voturile pentru o moțiune de cenzură. Așa că dă-i și strânge semnături. Dar de unde să le strângi? Că aripa lui Orban din PNL e doar o aripioară picantă. Din care Cîțu a mușcat cu toți dinții pe care Orban nu-i mai are.

Știi care e culmea prostiei în politică? Să te lupți pentru putere atunci când o ai. Asta au ajuns să facă Barna și Cioloș după ce Iohannis și Cîțu le-au dat unlike. Chiar așa? Ați ajuns să vă agățați de cuiul deja fumat pe care vi-l întind talibanii de aur? Să strigați după Ciolacul de salvare? Pentru 37 de semnături? Să faceți din Cîțu pretextul pentru #numairezist ? *

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Care-i faza? Mi-ați fost simpatici mult timp. Păreați… așa… cum să zic eu… virgini, neprihăniți, nescoși în lume. Când băteați pe la uși după semnături, nu știam dacă sunteți voi sau Martorii lui Iehova. Dar mi-am dat seama că, voi nu erați inocenți.

Voi erați altceva. Erați doar fraieri. Nici bețivi, nici hoți, nici naționaliști extremiști. Voi sunteți doar… Avea Becali o vorbă: “Nu vreau să te jignesc, dar tu prea prost ești!”. Din momentul în care v-ați întâlnit la discuții cu AUR și cu PSD, vi s-a rupt toată vraja. USR PLUS ORICINE, CA SĂ NE FIE BINE!

Cum, mă, băieți, să nu vă prindeți că piticul de grădină al lui Iohannis v-a întins o cursă? Și pentru ce? Știți ce e haios? Că după ce v-ați unit pentru balena cu cioc, pentru călugării shaolin din Tibet, pentru “Salvați roșia de grădină!”, pentru “Spune NU inelului la stomac!”, n-ați reușit să vă uniți voi cu voi și voi între voi. Nu mai rezist!