Care-i faza? Vaccinatul nevaccinaților

Spunea cineva că orice criză economică, sanitară, umanitară e dezastruoasă pentru majoritatea oamenilor, dar că poate însemna și o mare șansă pentru unii. Pentru mine, pandemia a însemnat începutul unui business.

Așa cum există vaccinatul vaccinaților – care ar putea fi, să zicem, Valeriu Gheorghiță – , așa cum există și nevaccinatul nevaccinaților – care ar putea fi… nu știu… Olivia Steer? -, există și o a treia categorie. Din care fac parte numai eu. Eu sunt VACCINATUL NEVACCINAȚILOR.

De exemplu, sunt vaccinatul care merge la film în locul nevaccinaților. Sunt atâția fani James Bond, atâția fani Dune… Vine acum și Spider-Man! Toți vor să afle ce se-ntamplă în film, dar n-au voie în sală. Însă, eu am.

Care-i faza? Pentru suma corectă, îmi iau bilet, mă așez într-un colț al sălii și le povestesc totul la telefon: Bond e acum în mașină cu ea. Trag ăia-n ei din toate părțile. Ea urlă “Să plecăm! Ne omoară!” Văd că Bond stă relaxat. Stai, c-a scos mitralierele din botul mașinii! Mamăăă, ce le face!!!

Iar asta e doar o mică parte din tot ce pot să fac. Aseară, de exemplu, am ieșit la restaurant. În locul unui cuplu proaspăt căsătorit. Erau chiar în luna de miere, dar n-aveau voie nicăieri.

M-au pus să-mi comand două feluri de mâncare și să le zic la telefon ce gust au. Bine că nu și-au luat amândoi biftec tartar!

Aveam câte un pahar de vin roșu în fiecare mână și ciocneam eu cu… mine. Se uitau ăia din restaurant ca la un nebun.
Greul abia apoi a început! După ce au băut, prin mine, două sticle de vin, i-a apucat iubirea. S-ar fi putut săruta acolo, acasă, unde erau. Dar nuuuu! Ei voiau la restaurant, că d-aia m-au plătit! Nu vrei să știi cum am ajuns să mă pup singur în oglinda din baia localului, gol pușcă și cum am fost dat afară-n șuturi.

Dacă nu știai, ăștia mici n-au voie la locul de joacă decât însoțiți de adulți vaccinați. Așa am ajuns să fac și pe bona. M-a găsit nevastă-mea cu șase copiii în parc. Nu voia să mă creadă că nu sunt toți ai mei. Noroc că era și un copil cu trăsături de chinez și s-a liniștit. Culmea! Ăla chiar era al meu!

Bine măcar că tribunalele au fost exceptate de la restricții. Că am dat și de un nebun care mă trimitea să fiu și judecat în locul lui.

Găsești pe noul canal de YouTube “Care-i faza? Cu Bogdan Nicolai” toate tarifele mele. Și, nu! Nu mă vaccinez în locul tău. E cum a zis Alina Gorghiu. O faci tu, pentru tine!