Dan Vîlceanu! Vezi că te-a pus Cîțu ministru la Finanțe. Dacă nu știi cum ai ajuns la Finanțe, îți spun eu. Ești primul ministru făcut la băutură.

Care-i faza? Ca să nu spună câte beri a dat pe gât în State, Cîțu te-a născut pe tine. Să schimbe subiectul. Breaking News și pentru el: În loc să ieși liberal gălbui, ai ieșit roșu PSD ca mașina de pompieri. Acum, între noi fie vorba… Ce căutai tu, pe la 25 de ani, la tineretu’ PSD? Ce tânăr se înscrie în PSD?

Și la așa o vârstă așa frumoasă, când alții aleargă după gagici sau fug de poliție și bănci prin State. Mi-e și groază când mă gândesc câte afișe cu Ponta ai lipit până te-au pus șef la filiala Gorj. Acum ai ajuns la Finanțe. Nici n-ai ajuns bine că ai și pornit cu spatele. Cum să zici tu că inflaţia nu-i de 5% dacă e de 5%?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Care-i faza cu “Nu există creștere economică fără puseu inflaționist”. O aveai pregătită sau ești așa natural? Abia acum, am înțeles. E creștere economică pentru că e inflație. Vorbești cu vocea lui Cîțu, de parcă ai fi ventriloc.

D-aia te-a și născut. Ca să spui tu în locul lui “Dragi români, read my lips: De acum înainte doar o să câștigăm. În afară de cei care o să pierdeți. Ca la Caritas.”

Până ține. Că după aia vă exorcizează ăia care v-au trimis aici și vă vând de noi. Pe la alți fraieri, că pe noi ne-ați fraieri destul, mânca-v-ar mama de tehnocrați!