Challenge-ul lui Mayweather. A donat bani pentru fiecare ratare de la baschet

Salt de pe zepelin

  • Marushko, instructor de parașutism, s-a aruncat în gol de pe un balon cu aer cald în formă de zepelin

Aleksandr Marushko, instructor de parașutism, se trezește în fiecare dimineață cu același gând: să facă ceva wow în fiecare zi! La ce scheme face, rusul chiar reușește să te lase cu gura căscată! În cel mai recent videoclip postat pe Instragram, Aleksandr s-a aruncat în gol de pe un balon cu aer cald! Cu două parașute la purtător, cum se face, normal! Că degeaba ajungi viral dacă ratezi aterizarea!

Ratează și donează

  • Mayweather a vrut să celebreze cele 50 de victorii în ringul de box adunate în toată cariera
  • „Money” a aruncat de 50 de ori la coșul de baschet și a donat câte o mie de dolari pentru fiecare ratare

Când nu-l provoacă nimeni la o luptă în ringul de box, Floyd Mayweather își dă singur de muncă! Probabil o fi văzut obiceiul nostru cu paharele și mucenicii și ce a zis? A mers pe o versiune mai sportivă! „Am 50 de meciuri câștigate la profesioniști, hai să marchez de 50 de ori la coșul de baschet!” Nu, „Money” nu-și testează doar abilitățile de aruncător. Vrea să facă și un bine! Spielul este că Floyd a promis câte o mie de dolari pentru fiecare minge care n-ajunge în plasă! Primele 10 aruncări au fost floare la ureche, dar pe drum și-a cam pierdut din îndemânare…În final, „Money” a reușit 40 de aruncări libere! Acum e timpul să se țină de cuvânt și să dea mai departe 10 mii de dolari!

Face ture de încălzire

  • Lucas Vázquez a tremurat serios la recuperare, în bazin, după antrenament și a dat ture ca să se încălzească

Lucas Vázquez îți arată ce pățești dacă uiți să bagi jacuzzi-ul în priză! Extrema dreaptă a lui Real Madrid a vrut să se relaxeze cu o baie fierbinte, dar a avut un șoc când a intrat în bazin! Apa era atât de rece, de zici că se scăldase într-un lac înghețat! Dârdâia din toate încheieturile, așa că s-a apucat să facă ture de bazin, doar, doar s-o obișnui corpul cu temperatura scăzută! Gândul că ar putea face o recuperare cu apă rece a dispărut imediat!

Ba cu vâsla, ba cu paleta

  • Băieții de la „Pongfinity” și-au pus la încercare simțul echilibrului și au jucat tenis de masă în barcă

Gașca „Pongfinity” vor să le demonstreze tuturor că, dacă-și pune ambiția, poate să joace ping-pong oriunde! Recent, băieții au mutat distracția din sala de antrenament pe lacul din fața casei! Finlandezii și-au luat paletele și au încins un meci într-o barcă! Spațiul nu le-a permis să facă prea multe trucuri și, sinceră să fiu, felul în care se clătina barca nu-mi inspira prea multă încredere! Pescarii vor aprecia, totuși. La câtă răbdare trebuie să aibă la undiță, un tenis de masă este mai mult decât binevenit ca să nu îi ia somnul în barcă!