Nu mai poți plăti chiria biroului și trebuie să renunți la el? Uite unde poți merge să lucrezi gratis în București

  • Biblioteca de materiale MATER poate deveni biroul tău
  • Dacă eşti freelancer, antreprenor sau ai un start-up, dar nu mai ai bani de chirie, poţi beneficia de birou gratis în bibliotecă
  • Tot ce trebuie să faci este să împarţi din cunoştinţele tale cu ceilalţi membri ai comunităţii NOD Makerspace

Ţi-ai imaginat vreodată să ai biroul într-o biliotecă? Şi nu în oricare bibliotecă, ci una cu diverse materiale pentru design sau arhitectură?!

Ei bine, dacă epidemia ţi-a tăiat din buget şi nu mai ai bani de birou, să ştii că poţi avea un spaţiu de lucru creativ şi sigur pentru tine. L-am vizitat şi eu şi parcă e desprins din spaţiile de muncă ale celor din Silicon Valley.

Ştiu că mai e mult până vei putea reveni în cafeneaua de la colţ ca să îţi dezvolţi proiectele antreprenoriale, iar munca de-acasă sigur te-a plictisit. Biblioteca de materiale, însă, poate deveni biroul tău.

Spaţiile au fost deja pregătite şi vor fi oferite gratis, astfel încât tu să munceşti într-un mediu sigur alături de echipa ta.

Dezvoltată ca un spaţiu unic în Europa de Sud-Est, biblioteca de materiale te aşteaptă dacă eşti freelancer, antreprenor sau dezvolţi un start-up.

Aici poţi găsi o masă fixă pentru tine şi echipa ta, internet WIFI, dar şi acces la o comunitate de profesionişti în graphic design, arhitectură, sculptură, IT, tech, branding sau marketing.

„Oricine are probleme financiare în a-şi plăti chiria sau nu poate să mai stea acasă este binevenit aici. Este foarte important ca oamenii care vin aici să dea ceva mai departe celor care sunt aici. Acesta ar fi barterul, plata dintre spaţiul gratuit pe care-l oferim şi ce pot ei să aducă mai departe comunităţii”, declară Florin Cobuz, co-fondator NOD Makerspace.

Sigur, locurile sunt limitate, iar tu va trebui să împarţi din timpul şi cunoştinţele tale cu cei din comunitate.