Good vibes only

LeBron James a dat-o pe dans în pauzele dintre exerciții, la ultimul antrenament.

La final, King James a făcut show în fața oglinzii pe una dintre melodiile rapperului Lil John.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

L-am văzut pe LeBron pe Instagram și…am senzația că a băut ceva înainte de ultimul antrenament! Ultima oară, Lebron avea atât de multă energie, că mai mult a dansat prin sală decât a tras de fiare! Flotările le-a făcut mai mult din talent, ca să nu zică fanii că e neserios. După câteva repetări a lăsat totul balta, s-a dus în fața oglinzii și a inceput să turuie versurile lui Lil John! Cred că se visa în videoclipurile rapper-ului!

Family time

Serena Williams a plimbat-o pe fiica ei, Olympia, pentru prima dată într-un roller coaster.

Usain Bolt o învață pe fetița lui de 8 luni să dea din picioare pe ritmuri africane.

Anthony Joshua și băiatul lui, JJ, au decorat împreună cărți poștale.

Oricât de ocupați ar fi marii campioni cu antrenamentele și turneele, tot găsesc puțin timp pentru copiii lor. Cum face Serena Williams, de exemplu! Chiar dacă e prinsă cu Australian Open, Serena n-ar rata ocazia de a sta cu fetița ei! Recent a dus-o pe Olympia în parcul de distracții! A fost pentru prima oară când s-a dat într-un roller coaster adevărat!

Și Olympia, fetița de doar 8 luni a lui Usain Bolt, se bucură de atenția tatălui său! Fostul atlet îi arată micuței, înainte de somn, cum se dă din picioare pe ritmuri africane! Anthony Joshua și-a descoperit latura de artist împreună cu fiul JJ. Ce ar mai fi fost să-l vedem pe Joshua că decorează cărți poștale cu mănușile de box!

Antrenorul meu e leneș!

Chris Hemsworth (Thor) l-a tras cu sania pe antrenorul său, Luke Zocchi, în sală

Tu ce ai face dacă într-o zi antrenorul tău n-ar avea chef să ridice un deget la sală? Decât să renunți la antrenament, mai bine inspiră-te de la Chris Hemsworth! În loc de greutăți, actorul l-a tras cu sania pe Luke Zocchi, instructorul său de fitness. Uite-l pe Chris cum, după câteva serii de împins și tras funia, obține un pump mai puternic la brațe decât atunci când trebuie să care ciocanul greu al lui Thor!

Fă-te bine, Sergio!

Sergio Ramos muncește serios la recuperare, ca să o ajute pe Real în retur și să fie gata pentru EURO.

Sergio Ramos arde de nerăbdare să revină pe teren! Două luni bune a tras căpitanul lui Real Madrid de fiare ca să-și întărească femuralii! Face tot ce-i stă în putere ca să-i ajute pe galactici să recupereze teren în lupta pentru titlu! Ai crede că săritul pe trambulină e distractiv, dar Ramos strânge din dinți! „De ce ți-e frică, nu scapi!”, dar un campion adevărat trece peste orice provocare. Acum, după operația de menisc, cică o fie ca nou pentru Euro 2020!

Iga Talpă Iute

Când nu se antrenează pe terenul de tenis, Iga Świątek se întrece în sprint-uri cu membrii staff-ului ei.

Iga Świątek vrea să fie mereu concentrată pe victorie, așa că se ia la întrecere cu toată lumea! Chiar și în afara terenului de tenis! Poloneza lasă racheta din mână și face concurs de sprint-uri cu oamenii din staff-ul ei direct pe ciment! Două, trei lansări înainte de meci nu-i fac doar inima să pompeze mai tare, dar o ajută pe Świątek să intre mobilizată în arenă!

Testul încrederii

Anthony Pettis l-a provocat pe un amic să stea nemișcat în timp ce lovește sticla de pe capul lui.

Poți să-ți pui la încercare încrederea în prieteni printr-un joc simplu: te lași pe spate, iar ei te prind! Anthony Pettis, luptător UFC, a găsit o altă metodă prin care să-și testeze prietenii! Trebuie să stea nemișcați în timp ce americanul lovește cu piciorul sticla de pe capul lor! Cody Simpson, amicul lui, a fost primul care a trecut cu bine proba încrederii! Noroc că Anthony are țintă bună și a nimerit doar sticla, nu și capul!