Face tumbe cu high five

  • Kane Ward, din Alabama, se simte atât de natural pe placă încât poate să bată cuba când se dă peste cap

Vârsta este doar un număr, fie că vorbim despre veterani care par să nu îmbătrânească niciodată în sportul lor sau copii minune care reușesc lucruri la care adulții nici nu visează!

Cum este și Kane Ward, din Alabama. Kane este campion mondial și dublu campion național  la wakeboarding în categoria sa de vârstă. Pare că are placa lipită de tălpi la fiecare truc pe care-l face. Nu ratează nimic! La 10 ani, doar cerul este limita! Și la propriu, și la figurat! Uite-l cum se lansează în aer! Îi e atât de simplu să se dea peste cap, că poate s-o facă cu ochii închiși! Pentru impresia artistică, ia și un partener pe apă, cu care să bată cuba la fiecare schemă care-i iese.

Real Madrid devine electrică

  • Jucătorii lui Real au testat noul Audi e-Tron GT, care va face parte din flota clubului în sezonul următor

Real Madrid este electrică! Nu, nu mă refer la stilul de joc, deși văd că sunt talentați băieții lui Ancelotti! Au câștigat ceva trofee în ultimii ani…nu, mă refer la flota de mașini a Realului, care vine din viitor! Modric, Courtois, Benzema și restul trupei au mers la test drive cu noul Audi e-Tron GT. Nu le-a venit să creadă cum decolează când bagă piciorul în podea! Cred și eu! Când treci de la clasicul motor pe benzină la unul electric cu 400 de cai, simți că ești într-o navă spațială! Nu știu dacă o să mai vrea careva să meargă cu autocarul în deplasări! Mai ales după ce s-a întâmplat la Liverpool sezonul ăsta! E mai incognito să meargă fiecare cu electrica lui și poate scapă fără geamuri sparte!

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Sculptează-te ca Zeul Tunetului

  • Chris Hemsworth și echipa CentrFit au lansat un nou program de antrenament și nutriție
  • Programul este inspirat din experimentele pe care actorul le-a făcut în pregătirea pentru Thor 4

Dacă ai văzut Avengers și vrei să arăți ca Thor, zeul tunetului, poți urma cel mai nou program de antrenament și nutriție al lui Chris Hemsworth! Chris se laudă că a avut mult timp să exeprimenteze în pandemie! A încercat lucruri noi la sală și a schimbat meniurile în bucătărie ca să vadă ce rețete dau cele mai bune rezultate. După ce a terminat pregătirea pentru Thor: Love & Thunder, a pus totul laolaltă împreună cu echipa CentrFit și acum lansează programul Power. Nu știu dacă Power îți dă puteri de zeu viking, așa cum sugerează numele ales de Chris, dar când văd pe Instagram ce formă are omul, eu zic că e clar de încercat!