Știu că de la începutul pandemiei ai suferit un bombardament informațional sistematic despre coronavirus. Pe de o parte, e firesc să vrei să știi cât mai multe despre un virus care îți amenință direct sănătatea și modul de viață.  Pe de altă parte, în tot acest balamuc informațional, riști să uiți că, fundamental, e vorba despre o problemă medicală.

Documentarul Decoding COVID-19 este un efort necesar de a înțelege cum a schimbat virusul Sars-Cov-2 comunitatea medicală modială și felul ei de a trata amenințări de asemenea proporții. Vei vedea și vei auzi profesori de la Universități de prestigiu care îți vor explica în amănunt de ce acest virus a fost ca niciun altul de până acum și ce coordonare globală a comunității științifice a presupus găsirea unor vaccinuri într-un timp atât de scurt.

Decoding COVID 19 este un documentar care-ți vorbește într-o manieră accesibilă ție, celui care te încăpățânezi să înțelegi povestea pandemiei dincolo de limbajul de specialitate al medicilor și dincolo de limbajul de lemn al politicienilor.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA